Aangepaste openingstijden burgerzaken 23 en 24 mei

Deel deze pagina
Donderdag 23 mei zijn de servicecentra van burgerzaken in Hoofddorp eerder gesloten dan gebruikelijk op donderdagen. Inwoners kunnen die dag terecht tot 17.00 uur. De volgende dag, vrijdag 24 mei, gaan de balies later open. Inwoners zijn dan vanaf 13.00 uur welkom bij burgerzaken als zij daarvoor een afspraak hebben gemaakt.

Dat geldt voor de balies in het raadhuis in Hoofddorp en voor de balies in het servicecentrum in Nieuw-Vennep. Voor de balie op Schiphol verandert er niets. Alle openingstijden staan hier. Een afspraak maken voor burgerzaken kan ook via die pagina en telefonisch via 0900 18 52.

Handen achter een computer. Foto: beeldbank Haarlemmermeer

Reden voor de aangepaste openingstijden is de verkiezing van het Europees Parlement op 23 mei. In Haarlemmermeer zijn op die dag meer dan tachtig stemlokalen. Het op- en afbouwen van de stemlokalen, het tellen van de stemmen en het invoeren van de uitslagen kost veel tijd op donderdagnacht en de volgende ochtend. Door de openingstijden aan te passen, blijft de kwaliteit van de dienstverlening op peil.

 

Gepubliceerd op: 
7 mei 2019