Kanshebbers Guts Award 2017 bekend

Publicatiedatum: 
woensdag 13-09-2017
De Guts Award is een prijs voor Nieuw-Vennepse ondernemers met lef. 12 bedrijven hebben zich ingeschreven voor de Guts Award 2017 die op 3 oktober plaatsvindt bij de CTS Group.

Omdat er voor de eerste editie van The Guts Award veel belangstelling was, wordt de prijs ook dit jaar weer uitgereikt aan het bedrijf dat het meeste lef heeft getoond. Het verschil met verleden jaar? Dit jaar doen er bedrijven uit héél Nieuw-Vennep mee.  

Jury- en publieksprijs

Een deskundige jury bepaalt wie de prijs gaat winnen. De jury gaat niet over een nacht ijs en legt voor het kiezen van de uiteindelijke winnaar bedrijfsbezoeken af. De winnaar wordt op 3 oktober bekend gemaakt. Daarnaast kiezen  de aanwezigen op 3 oktober ook een publieksprijs. In de pauze kiest het publiek de winnaar van deze prijs door een vooraf verkregen item in een 'bakje' of 'vaas' van de organisatie van de deelnemer te doen die klaar staat. Wil je bij de uitreiking aanwezig zijn? Of weten wie er mee strijden om de prijs? Check dan de website van The Guts Award.

De volgorde weten van de pitches? Bekijk dan de korte video.

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

The Guts Award is in 2016 voor het eerst georganiseerd door Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en de gemeente Haarlemmermeer. ATN Beveiliging won toen zowel de juryprijs als de publieksprijs. Het evenement draait om innovatie en is in het leven geroepen om ondernemers te inspireren en stimuleren zich hierin te ontwikkelen. De stappen die ondernemers zetten vergen vaak een hoge dosis lef en doorzettingsvermogen.

De uitreiking van de Guts Award vindt plaats op 3 oktober vanaf 15:30 uur bij de CTS GROUP, Schillingweg 50, Nieuw-Vennep. Er zijn die dag verschillende gastsprekers, waaronder Dirk Scheringa, over innovatie en de keerzijde van innovatie.