.

Marktgebouw en andere projecten

Marktgebouw

Tussen de Venneperstraat, het Harmonieplein, de Gelevinkstraat en de Elemastraat moet het zogenaamde “Marktgebouw” komen. Het wordt een vrijstaand gebouw met vier voorgevels en minimaal vier verdiepingen hoog. In het midden komt een omsloten plein. Het Marktgebouw biedt ruimte voor een gemeentelijke servicecentrum - maar het is onzeker of dat er komt -, en voor de politie, winkels, een grand café en 38 woningen. Belangstellenden voor het Marktgebouw kunnen contact opnemen met NEDOM via het e-mailadres info@nedom.nl of de website. Lees meer over het Marktgebouw.


Ontwikkeling Gelevinkstraat

Voor de locatie hoek Gelevinkstraat en de Doorbraak, bij het Harmonieplein, heeft de gemeente contact met ontwikkelaar Ten Brinke Groep over een gebouw met commerciële voorzieningen, waaronder mogelijk een supermarkt, met misschien een kleinere winkel met woningen erboven. Ook de Venneperstraat wordt vernieuwd. Lees meer over hoek Gelevinkstraat/Doorbraak


Ontwikkeling Venneperstraat

In het midden van de Nieuwe Kom komt een bruisend gebied met kleinschalige winkels, diensten en horeca. Boven de winkels bevinden zich rustieke woningen met een groen karakter. De projectontwikkelaar start in samenwerking met de gemeente met het maken van schetsen.