Nieuw-Vennep Zuid: verschillende straten

Er is veel achterstallig onderhoud in Haarlemmermeer. Daar doen we iets aan. In opdracht van de gemeente voeren aannemers bestratingswerkzaamheden uit aan stoepen, inritten, parkeerplaatsen en rijwegen in Nieuw-Vennep Zuid.

Planning werkzaamheden Nieuw-Vennep Zuid

Van 17 oktober 2022 tot en met 27 februari 2023 voeren de aannemers verschillende werkzaamheden uit in Nieuw-Vennep Zuid.

  • Van 9 januari tot en met 27 januari: rijweg Zwattingburen vanaf huisnummer 12 tot en met huisnummer 18.
  • Van 30 januari tot en met 10 februari: hofje Zwattingburen vanaf huisnummer 73 tot en met huisnummer 103. Het hofje is deze hele periode afgesloten.
  • Van 17 januari tot en met februari 2023: stoepen verschillende straten in Getsewoud Zuid met de ingangen van Laan van Loevestein en Laan van Gildestein.

De aannemers voeren de werkzaamheden uit in delen. Elk deel bestaat uit maximaal 80 meter. Als een deel klaar is, begint de aannemer aan het volgende deel. De aannemer legt loopplanken neer zodat uw voordeur bereikbaar blijft. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Veranderingen in de planning komen op deze website. 

Bereikbaarheid en (verkeers-)overlast

  • Uw woning of bedrijf blijft te voet en met de fiets aan de hand altijd bereikbaar. 
  • De woningen en bedrijven zijn ook altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 
  • De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. 

Tijdelijk niet op eigen terrein parkeren

Als er werkzaamheden bij u voor de deur zijn, kunt u misschien tijdelijk niet op eigen terrein parkeren. Wij vragen u om uw auto tijdelijk ergens anders in de wijk te parkeren.

Heeft u een elektrische auto en een laadpaal op eigen terrein? Als u tijdelijk niet kunt parkeren op eigen terrein kunt u hier ook niet opladen. U moet uw auto dan opladen bij een openbare laadpaal. Op de website van de gemeente kunt u zien waar alle openbare laadpalen staan. 

Hoogteverschil na opnieuw bestraten

De bodem zakt. Niet alleen de stoepen, parkeerplaatsen en wegen, maar ook uw eigen terrein. Bij het opnieuw bestraten, komt alles weer op de oorspronkelijke hoogte te liggen. Hierdoor kan er een klein hoogteverschil met uw eigen terrein ontstaan. De aannemer zorgt ervoor dat (maximaal) de eerste meter van uw voetpad/inrit op uw terrein aansluit op de nieuwe hoogte. Moet de rest van uw terrein opgehoogd worden? Dan moet u dit zelf doen. Eigenaren zijn namelijk zelf verantwoordelijk voor het ophogen van hun eigen terrein en het afvoeren van regenwater op eigen terrein. 

Tijdelijke opslag materialen aannemer

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Niek Kamper van het IB-Ingenieursbureau via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag 'werkzaamheden achterstallig onderhoud' in het onderwerp zetten.