Nieuws

Beeld van Tudor Castle in Tudorpark

Verkoop nieuwe woningen Tudorpark

De verkoop van woningen in twee nieuwe projecten in Tudorpark begint donderdag 24 oktober. In Tudor Castle komen 31 appartementen en in Cannington 18 twee-onder-een-kapwoningen.
9 oktober 2019
Illustratie van Hof van Pampus

Boek als dank door buren Hof van Pampus

Bewoners van Aquaradius hebben een fotoboek gegeven aan de ontwikkelaars van Hof van Pampus als dank voor de samenwerking tussen alle betrokken partijen. De foto’s laten het gehele bouwproces van het appartementencomplex zien.
22 juli 2019
Tudorpark sociale huurwoningen

Start bouw 65 sociale huurwoningen in TudorPark

Woningbouwcorporatie Ymere is gestart met de bouw van 65 sociale huurwoningen in TudorPark. Wethouder Jurgen Nobel gaf het startsein voor de bouw van de nieuwe reeks woningen. De bouw duurt een klein jaar.
20 juni 2019
Tudorpark start bouw Shakespeare Island en Somerset

Start bouw Shakespeare Island en Somerset

Het was gisterenmiddag gezellig druk op de bouwplaats van TudorPark. Samen met de aanstaande bewoners Shakespeare Island en Somerset werd de start van de bouw van deze delen gevierd.
27 mei 2019
Voetgangersbrug

Nieuwe voetgangersbruggen ZuiderHoeven/Lakenhallen

Tussen de nieuwe wijk ZuiderHoeven en de wijk Lakenhallen worden twee voetgangersbruggen over het water voor een betere voetgangersverbinding tussen de wijken.
20 mei 2019
Zuiderhoeven huurwoningen

Sociale huurwoningen ZuiderHoeven

In de wijk ZuiderHoeven in Hoofddorp worden vanaf mei 21 sociale huurwoningen opgeleverd. Het gaat om huizen van twee verdiepingen met drie slaapkamers en een achtertuin
3 april 2019
Schetsontwerp Rooseveltpark - klein

Intentieovereenkomst Rooseveltpark ondertekend

Gemeente Haarlemmermeer sluit een overeenkomst met ontwikkelaars Starthuizen en Exploitatiemaatschappij De Nieuwe President voor de ontwikkeling van Rooseveltpark.
18 maart 2019
Lege vlakte Lincolnpark

Lincolnpark: één grasmaaier en touwtjes uit de brievenbus

Een straat met huizen en tuinen. In elke schuur een grasmaaier. Maar met zijn allen tegelijk maaien, doen de bewoners nooit. Ze hebben eigenlijk aan één grasmaaier in een schuur op een centrale plek genoeg.
2 januari 2019
Lincoln Park

Start bouw sociale huurwoningen Lincolnpark

Op 14 november is woningbouwvereniging Eigen Haard gestart met de bouw van 225 sociale huurwoningen in de nieuwe wijk Lincolnpark, bij de Johan Enschedélaan hoek Hoofdweg in Hoofddorp. Dit is het eerste deel (Fase 1) van Lincolnpark dat gebouwd wordt.
26 november 2018
Start verkoop eerste gasloze woningen in Tudorpark

Start verkoop eerste gasloze woningen in Tudorpark

De verkoop van de huizen in Windsor Court in Tudorpark start vrijdag 30 november. In dit nieuwste deel worden de woningen gasloos en energieneutraal.
20 november 2018