Nieuws

Tudorpark sociale huurwoningen
20 juni 2019

Start bouw 65 sociale huurwoningen in TudorPark

Woningbouwcorporatie Ymere is gestart met de bouw van 65 sociale huurwoningen in TudorPark. Wethouder Jurgen Nobel gaf het startsein voor de bouw van de nieuwe reeks woningen. De bouw duurt een klein jaar.
Tudorpark start bouw Shakespeare Island en Somerset
27 mei 2019

Start bouw Shakespeare Island en Somerset

Het was gisterenmiddag gezellig druk op de bouwplaats van TudorPark. Samen met de aanstaande bewoners Shakespeare Island en Somerset werd de start van de bouw van deze delen gevierd.
Voetgangersbrug
20 mei 2019

Nieuwe voetgangersbruggen ZuiderHoeven/Lakenhallen

Tussen de nieuwe wijk ZuiderHoeven en de wijk Lakenhallen worden twee voetgangersbruggen over het water voor een betere voetgangersverbinding tussen de wijken.
Afsluiting IJtocht
5 april 2019

Afsluiting wandelpad IJtochtzone vanwege sloop oude masten

Deze week is een aannemer gestart met de voorbereidingen voor het slopen van de oude elektriciteitsmasten tussen het hoogspanningstation in Hoofddorp (Floriande) en het hoogspanningsstation in Vijfhuizen.
Zuiderhoeven huurwoningen
3 april 2019

Sociale huurwoningen ZuiderHoeven

In de wijk ZuiderHoeven in Hoofddorp worden vanaf mei 21 sociale huurwoningen opgeleverd. Het gaat om huizen van twee verdiepingen met drie slaapkamers en een achtertuin
Schetsontwerp Rooseveltpark - klein
18 maart 2019

Intentieovereenkomst Rooseveltpark ondertekend

Gemeente Haarlemmermeer sluit een overeenkomst met ontwikkelaars Starthuizen en Exploitatiemaatschappij De Nieuwe President voor de ontwikkeling van Rooseveltpark.
Lege vlakte Lincolnpark
2 januari 2019

Lincolnpark: één grasmaaier en touwtjes uit de brievenbus

Een straat met huizen en tuinen. In elke schuur een grasmaaier. Maar met zijn allen tegelijk maaien, doen de bewoners nooit. Ze hebben eigenlijk aan één grasmaaier in een schuur op een centrale plek genoeg.
Lincoln Park
26 november 2018

Start bouw sociale huurwoningen Lincolnpark

Op 14 november is woningbouwvereniging Eigen Haard gestart met de bouw van 225 sociale huurwoningen in de nieuwe wijk Lincolnpark, bij de Johan Enschedélaan hoek Hoofdweg in Hoofddorp. Dit is het eerste deel (Fase 1) van Lincolnpark dat gebouwd wordt.
Start verkoop eerste gasloze woningen in Tudorpark
20 november 2018

Start verkoop eerste gasloze woningen in Tudorpark

De verkoop van de huizen in Windsor Court in Tudorpark start vrijdag 30 november. In dit nieuwste deel worden de woningen gasloos en energieneutraal.
Tom Horn bij Tudorpark
25 oktober 2018

Met TudorPark is veel lef getoond

Natuurlijk zijn er wijken in Hoofddorp te vinden die voldoen aan het beeld dat velen voor ogen krijgen als het woord ‘nieuwbouwwijk’ valt: rechttoe rechtaan huizen met identieke gevels. TudorPark, dat grenst aan de zuidoostkant van de Toolenburgerplas, is echt anders.