Nieuws

Lisa verkoopt geluk in de boekhandel

Deze boekhandel verkoopt geluk

Hoe redt een boekwinkel zich in een tijd waarin iedereen met één druk op de knop elk boek kan bestellen en thuis laten bezorgen? Je moet je klanten méér bieden. “Wij willen de persoonlijkste boekhandel van Nederland zijn”, zegt Lisa Snijders van boekhandel Stevens in het winkelcentrum van Hoofddorp.
7 mei 2019
Foto Assumburg

Assumburg afgesloten

Assumburg, de straat tussen Altenburg en de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp (KSH) is vanaf 26 maart afgesloten voor al het verkeer.
25 maart 2019
fietspad

Omleiding voor fietsers en voetgangers tijdens bouw Gemaalhuis

De werkzaamheden op het terrein van Het Gemaalhuis zijn in volle gang. Om de veiligheid te garanderen is vanaf 20 februari het (brom)fietspad en de stoep langs de Kruisweg bij huisnummer 835 afgesloten.
18 februari 2019
Zonnepanelen

Nieuwe 20 kV-kabel tussen De Hoek en centrum

De vijftig hectare aan zonnepanelen op bedrijventerrein De Hoek in Hoofddorp leveren de opgewekte energie via netwerkbeheerder Liander aan duizenden huishoudens en bedrijven. Daarvoor wordt een bestaande 20 kV-kabel verzwaard tussen zonnepark De Groene Hoek en een verdeelstation aan de Binnenweg.
29 januari 2019
het Gemaalhuis

Bouw van Het Gemaalhuis gestart

Aan de Kruisweg 835 is gestart met de bouw van woningproject Het Gemaalhuis. In het plan komen 30 eengezinswoningen en 54 appartementen. Hiervan worden 40 appartementen verkocht aan een belegger en vervolgens verhuurd.
26 november 2018
Overeenkomst Hyde Park

Grote interesse voor nieuwe stadswijk Hyde Park in Hoofddorp

Hyde Park, de nieuwe stadswijk in het centrum van Hoofddorp, trekt veel belangstelling. Inmiddels hebben 4.000 mensen zich aangemeld als geïnteresseerde voor een woning. Beukenhorst-West wordt getransformeerd naar een levendige stadswijk met diverse voorzieningen.
13 november 2018
Hyde Park Haarlemmergridstraat

Wonen én werken in duurzaam Hyde Park

Winy Maas is de architect van een plan voor een duurzame wijk: Hyde Park, vlak bij station Hoofddorp.
1 augustus 2018
Verplaatste brug Taurusvaart

Taurusavenue 2.0 afgerond

15 december 2016
Het Spectrum Hoofddorp

Inloopavond Het Spectrum

Dinsdag 10 mei was er een inloopavond in Het Spectrum. De bijeenkomst ging over de plannen voor de renovatie van de sporthal en de woningbouw naast Het Spectrum.
11 mei 2016
Het Spectrum Hoofddorp

Inloopavond Sportplaza Het Spectrum

Dinsdag 10 mei van 17.00 tot 19.30 uur is er een inloopavond in Het Spectrum over de toekomstplannen voor het sportcomplex.
9 mei 2016