Marktgebouw

Ontwikkeling Marktgebouw gaat door

De Nederlandse Ontwikkelingsmaatschappij NEDOM en bouwbedrijf Vink hebben overeenstemming bereikt over de overdracht van grond van voormalig eigenaar Paul Bakker, directeur van PGM Bakker. Daardoor kan de ontwikkeling van het Marktgebouw doorgaan.
30 november 2018
Viviane Regout (Ymere), wethouder Tom Horn en Remco Pols (Ymere) bij Nieuwe Kom

Er zit weer gang in de Nieuwe Kom

Het gaat met horten en stoten, de ontwikkeling van de Nieuwe Kom in Nieuw-Vennep. Dankzij een cruciale grondtransactie is er een einde aan de impasse gekomen rond het Marktgebouw. Deze doorbraak valt samen met de oplevering van tientallen sociale huurwoningen van Ymere.
12 november 2018
The Guts Award 2018

Uitreiking The Guts Award 2018

The Guts Award wordt dinsdag 2 oktober voor de derde keer georganiseerd door Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Het evenement draait om innovatie en is bedoeld om ondernemers te inspireren en stimuleren om te blijven ontwikkelen
2 augustus 2018
Maarten Treep, gebiedsmanager, Nieuw-vennep

Maarten Treep nieuwe gebiedsmanager

Maarten Treep is sinds 1 november de nieuwe gebiedsmanager van de gemeente in Nieuw-Vennep. De gebiedsmanagers gaan van plek wisselen, en er was één vacature, die Maarten Treep nu gaat vervullen.
Marktgebouw

Tussen de Venneperstraat, het Harmonieplein, de Gelevinkstraat en de Elemastraat komt het “Marktgebouw”. Het Marktgebouw zit nog in de ontwerpfase.
Start bouw Sportzicht

In november start De Raad Bouw aan de Athenelaan met de bouw van 38 beneden- en bovenwoningen in een betaalbare prijsklasse. Dit project aan de Noordrand heet Sportzicht.
Het plantsoen aan de Montreallaan

Buurtplantsoen Montreallaan

De nieuwbouw van het project Vlinderslag in de Noordrand is af. Afgelopen jaar heeft de gemeente de openbare ruimte rond de Montreallaan aangelegd. De inrichting zou overal sober en functioneel worden.
Foto van informatiemarkt Nieuw-Vennep

Drukbezochte informatiemarkt in Symfonie

Zaterdag 6 februari was er in de Symfonie een drukbezochte informatiemarkt.
10 februari 2016
Foto van informatiemarkt Nieuw-Vennep

Drukbezochte informatiemarkt in Symfonie

Zaterdag 6 februari was er in de Symfonie een drukbezochte informatiemarkt.
10 februari 2016
Voorbeeld kantoorvilla Hoofdweg Hoofddorp

Woon-werkkavels te koop aan de Hoofdweg

De gemeente Haarlemmermeer heeft een beperkt aantal woon-werkkavels in de verkoop aan de Hoofdvaart in Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.
17 december 2015