Nieuws

Frans plein Snelliuslaan Badhoevedorp
donderdag 11-10-2018

Aanleg plein Snelliuslaan

Half oktober begint de aannemer met de aanleg van het Franse plein tussen het dorpshuis en de kinderboerderij. Dit wordt een plein waar voor zowel jong als oud van alles te doen is. Er komen onder andere een groot schaakspel, een speelboom, een steltenparcours en diverse zitplekjes.
Impressie Badhoevedorp centrum
zondag 19-08-2018

Bekijk het concept Stedenbouwkundig Ontwerp voor het centrum!

Met nieuwe woningen, winkels, het Lint en het dorpsplein krijgt Badhoevedorp een nieuw dorpshart. Het concept Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp (DSO) beschrijft de hoofdlijnen van het nieuwe centrum. Tot en met 30 september kon een reactie op het concept ontwerp worden gegeven. Alle reacties...
Aflsuiting Kamerlingh Onneslaan Badhoevedorp
vrijdag 27-07-2018

Sloop viaduct Kamerlingh Onneslaan

Aannemer CBB is hard op weg de oude A9 te ontmantelen. Na 20 augustus starten de voorbereidingen voor de sloop van het allerlaatste viaduct van de oude A9: het viaduct over de Kamerlingh Onneslaan. De Sloterweg gaat 17 augustus weer open en de sloop van het viaduct over de Hoofdvaart is begin...
Sloterbrug. Foto - Henk Roolvink
woensdag 25-07-2018

Volgende stap nieuwe Sloterbrug

De samenwerking tussen Amsterdam en Haarlemmermeer voor de vervanging van de Sloterbrug is vastgelegd. Het is nu tijd om in gesprek te gaan met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Dit doet het projectteam op woensdag 19 september tijdens de eerste informatiebijeenkomst.
Brug wordt op zijn plek gehesen. Park Quatrebras Badhoevedorp.
maandag 16-07-2018

Werkzaamheden Park Quatrebas

De komende jaren vinden er veel ontwikkelingen plaats in Badhoevedorp op het gebied van wonen, groen, water, fietspaden, wegen, sport en andere voorzieningen. Wij begrijpen dat het werken hieraan voor de huidige bewoners ook overlast geeft. Wat kunnen de bewoners in de omgeving van Park Quatrebras...
Informatiemarkt Badhoevedorp april 2018. Foto Henk Roiolvink
maandag 16-07-2018

Informatiemarkt 15 september!

Zet het alvast in de agenda: de informatiemarkt Badhoevedorp is dit najaar op zaterdagmiddag 15 september! Op deze dag laten we u onder andere het concept Stedenbouwkundig Ontwerp van het centrum zien en horen we graag wat u ervan vindt!
Park Quatrebras Badhoevedorp. Impressie woningtypes AM.
maandag 16-07-2018

Verkoop woningen AM gestart

Park Quatrebras is het eerste nieuwbouwproject in Badhoevedorp sinds de omlegging van de A9. Na ontwikkelaar Bohemen is nu ook AM gestart met de verkoop van hun eerste woningen in Park Quatrebras in Badhoevedorp. De inschrijftermijn voor de eerste 150 woningen van AM eindigt maandag 23 juli om 12...
Viaduct Sloterweg Badhoevedorp
donderdag 05-07-2018

Sloop viaduct Sloterweg

Het slopen van de viaducten in Badhoevedorp schiet lekker op. Woensdag 4 juli is de Pa Verkuijlaan weer opengegaan voor verkeer. Nu is het de beurt aan het Sloterweg viaduct. Maandag 9 juli start aannemer CBB daar met de voorbereidende werkzaamheden.
Opening fusievereniging Sporting Badhoevedorp door wethouder Derk Reneman. Foto: Jur Engelchor
donderdag 21-06-2018

Nieuw clubhuis Sporting Badhoevedorp geopend

Het nieuwe clubhuis van Sporting Badhoevedorp 2017 werd op 16 juni geopend. Het is het nieuwe onderkomen van de fusieverenigingen Korfbalvereniging Badhoevedorp (KVB) en Pétanque Union Badhoevedorp (PUB). Afgelopen zaterdag opende wethouder Reneman het nieuwe clubhuis.
Quatrebras Badhoevedorp animatie
woensdag 20-06-2018

Animatie Quatrebras

Hoe gaat Quatrebras eruit zien? Een deel van het park is klaar, maar er gaat nog veel meer gebeuren. Om daar een goed beeld van te geven heeft gemeente Haarlemmermeer een 3D-animatie laten maken.

Pagina's