Nieuws

Impressie van 150 gasvrije woningen van AM in ‘Park-Quatrebras’, Badhoevedorp.
maandag 03-12-2018

AM start met bouw 150 woningen in Park Quatrebras

Dinsdag 4 december vierde AM de start bouw van de eerste 150 woningen in Park Quatrebras. Deze eerste wijk bestaat uit rij-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen die allemaal gasvrij worden gebouwd.
Foto van een boom
vrijdag 30-11-2018

Bomen bij knooppunt Badhoevedorp

Rijkswaterstaat plant ruim 1500 bomen bij de knoop Badhoevedorp A9/A4. Aannemer CBB heeft de afgelopen maand al bijna 400 bomen neergezet. In 2019 gaat de aanplant van de zomereiken, esdoorns en meidoorns verder.
av_badhoevedorp_8_november_verhuizing.jpg
vrijdag 30-11-2018

AV Badhoevedorp neemt clubgebouw in gebruik

Atletiekvereniging Badhoevedorp traint sinds afgelopen maart op de nieuwe locatie. En hoewel de baan al helemaal klaar was, het clubgebouw was dat nog niet. Begin november kreeg de vereniging de sleutel van het prachtige clubgebouw op de Veldpost.
1810318_Badhoevedorp luchtfoto. Foto met dank aan rijkswaterstaat.
donderdag 22-11-2018

Reacties Stedenbouwkundig ontwerp centrum

Er is volop gereageerd op het concept Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp (DSO) van Badhoevedorp centrum. De eerste samenvatting van de ontvangen reacties en een uitleg over het vervolgproces zijn nu klaar. Een uitgebreider verslag volgt na december.
Kaart Nieuwe Meer maatregelen
woensdag 24-10-2018

Spitsafsluiting Nieuwemeerdijk

Op de Nieuwemeerdijk komt een spitsafsluiting om het aantal auto’s op de dijk te verminderen. Uit tellingen blijkt dat er gemiddeld 2.800 auto’s per dag op de Nieuwemeerdijk rijden, tijdens de spits is de dijk het drukst. Door de spitsafsluiting is het mogelijk om een fietsstraat in te richten.
Informatiemarkt Badhoevedorp
donderdag 18-10-2018

Schuilhoeve flink stuk dichterbij

De bouw van maximaal 700 woningen in de nieuwe wijk Schuilhoeve in Badhoevedorp is een flink stuk dichterbij gekomen. Dat is te danken, zo zegt wethouder Derk Reneman, aan het best onderbouwde bestemmingsplan ooit.
Frans plein Snelliuslaan Badhoevedorp
donderdag 11-10-2018

Aanleg plein Snelliuslaan

Half oktober begint de aannemer met de aanleg van het Franse plein tussen het dorpshuis en de kinderboerderij. Dit wordt een plein waar voor zowel jong als oud van alles te doen is. Er komen onder andere een groot schaakspel, een speelboom, een steltenparcours en diverse zitplekjes.
Impressie Badhoevedorp centrum
zondag 19-08-2018

Stedenbouwkundig Ontwerp voor het centrum

Met nieuwe woningen, winkels, het Lint en het dorpsplein krijgt Badhoevedorp een nieuw dorpshart. Het concept Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp (DSO) beschrijft de hoofdlijnen van het nieuwe centrum. Tot en met 30 september kon een reactie op het concept ontwerp worden gegeven. Alle reacties...
Sloterbrug. Foto - Henk Roolvink
woensdag 25-07-2018

Volgende stap nieuwe Sloterbrug

De samenwerking tussen Amsterdam en Haarlemmermeer voor de vervanging van de Sloterbrug is vastgelegd. Het is nu tijd om in gesprek te gaan met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Dit doet het projectteam op woensdag 19 september tijdens de eerste informatiebijeenkomst.
Brug wordt op zijn plek gehesen. Park Quatrebras Badhoevedorp.
maandag 16-07-2018

Werkzaamheden Park Quatrebas

De komende jaren vinden er veel ontwikkelingen plaats in Badhoevedorp op het gebied van wonen, groen, water, fietspaden, wegen, sport en andere voorzieningen. Wij begrijpen dat het werken hieraan voor de huidige bewoners ook overlast geeft. Wat kunnen de bewoners in de omgeving van Park Quatrebras...

Pagina's