Nieuws

Volwassenen en kinderen rennend over het gras.

‘Klaar voor de start’

Oorverdovend schalt het zeer toepasselijke lied ‘Klaar voor de start’ van Kinderen voor Kinderen uit de luidsprekers op het oude tracé van de A9 in Badhoevedorp. Enthousiast tellen alle kinderen en volwassenen mee tot wethouder Mariëtte Sedee het startsein geeft.
22 juli 2019
Moestuin A9

Oproep: gratis moestuinen beschikbaar in Badhoevedorp

Ron Cordemeijer doet via deze brief een oproep om dorpelingen uit te nodigen om zich in te schrijven voor een gratis moestuin in Badhoevedorp. Het is onderdeel van de tijdelijke inrichting van de oude A9.
10 juli 2019
Demonstratie van de werkgroep sloten

Bewoners Sloten op inloopbijeenkomst Sloterbrug

Dinsdag 25 juni was er in de Molen van Sloten een inloopbijeenkomst over de nieuwe Sloterbrug tussen Badhoevedorp en Sloten. De concept-uitgangspunten voor de nieuwe brug zijn vrijgegeven voor inspraak.
1 juli 2019
Logo door het Lint run 2019

Door het Lint run

Waar eerst de A9 was ren je nu door het gras! Op 16 juli kan iedereen in Badhoevedorp, van jong tot oud, meedoen aan de 'Door het Lint Crossrun 2019'. Dus haal je sportschoenen uit de kast en geef je op!
8 juli 2019
Poster Jouw Badhoevedorp - hoe ziet jouw centrum eruit?

Denk mee via JouwBadhoevedorp.nl

Nu de A9 is omgelegd is er ruimte voor de vernieuwing van het centrum met winkels, woningen en het dorpsplein. We vinden het heel belangrijk dat het nieuwe centrum een plek wordt waar alle bewoners en ondernemers van Badhoevedorp zich thuis voelen. Wat vind je belangrijk voor het nieuwe dorpsplein?
1 juli 2019
Franse plein Badhoevedorp. Op de foto zie je de speelboom, het steltenparcours en schaakspel.

Spelen en spellen

Wie dacht dat het plein bij het dorpshuis al af was, heeft het mis. Er staan nu ook een klimboom en een steltenparcours. Voor wie wilt uitrusten staan er ook twee extra bankjes bij.
24 juni 2019
Feestelijke Start bouw Quatrebras Badhoevedorp. Foto: AM

Voortgangsrapportage Badhoevedorp 2019

In de voortgangsrapportage over de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp kijken we terug op de ontwikkelingen en mijlpalen in 2018 en kijken we vooruit naar 2019 en verder.
12 juni 2019
Sloterbrug Badhoevedorp. Foto Henk Roolvink

Sloterbrug van slag?

Een van de radars van de verkeerslichten bij de Sloterbrug was verbogen. Daardoor ontstond er in het paasweekeinde een grote verkeerschaos bij de Sloterbrug tussen Sloten en Badhoevedorp.
24 april 2019
inloopavond_schuilhoeve_kaarten op tafel

Inloopavond Schuilhoeve

Begin april is aan direct omwonenden het bijgewerkte plan voor Schuilhoeve gepresenteerd. Wat vonden de ongeveer 30 bezoekers van de nieuwe plannen? De reacties waren positief, maar ook kritisch. Er was lof over de oplossingen die het geluid van Schiphol moeten gaan tegenhouden.
3 april 2019
Tunnelbak Kamerlingh Onneslaan Badhoevedorp. Foto Henk Roolvink

Sloop tunnelbak Kamerlingh Onneslaan

Begin april start de sloop van de tunnelbak van de oude A9 bij de Kamerlingh Onneslaan. In augustus 2018 is het viaduct van de A9 verwijderd en nu wordt ook de onderliggende tunnelbak weggehaald. Wat kunt u verwachten aan werkzaamheden, bereikbaarheid en mogelijke hinder?
14 maart 2019

Pagina's