Nieuws

Intercityhotel
9 april 2019

Hotel en bedrijfsgebouw 1ste nieuwe vestigers op Schiphol Trade Park

Een hotel met 200 kamers en een bedrijfsgebouw zijn de eerste 2 nieuwe bedrijven op Schiphol Trade Park in Hoofddorp. Deze maand start de bouw. Beide panden worden duurzaam gebouwd en passen daarmee goed op dit nieuwe bedrijventerrein zonder aardgas.
Golvende brug beukenhorst Zuid
4 oktober 2018

Golvende brug wint Design Award!

De golvende brug in Beukenhorst Zuid heeft de German Design Award 2019 in de categorie Stedelijke ruimte en infrastructuur gewonnen! Op 8 februari 2019 reikt de Rat für Formgebung de prijs in Frankfurt uit.
Zwanen op Taurusavenue
9 februari 2017

Stralende winterdag

Een stralende winterdag op Beukenhorst Zuid in januari 2017. De sfeer op het kantorenpark is treffend vastgelegd door fotograaf Jan Aukes.
De nieuwe brug die geplaatst is in het kader van Taurusavenue
16 december 2016

Taurusavenue 2.0 afgerond

Op de Taurusavenue in Beukenhorst Zuid is een nieuwe oversteek ter hoogte van de Zuidtangent aangelegd. Dit is het laatste onderdeel van de aanpassingen rondom de Taurusavenue, ook wel Taurusavenue 2.0 genaamd
13 december 2016

Circulaire hotspot in Haarlemmermeer

De ambitie om van Nederland een hotspot voor de circulaire economie te maken is medio 2015 van start gegaan in Haarlemmermeer. Het op korte afstand van NS Station Hoofddorp gelegen Schiphol Trade Park biedt daartoe ruimte aan het centrale innovatiegebied The Valley. Dit is te lezen in een
Nieuwe wandelbrug Taurusavenue Beukenhorst-Zuid
13 december 2016

Extra wandelbrug

Ter hoogte van het ANWB-gebouw en het TNT-gebouw aan de Taurusavenue is een extra wandelbrug geplaatst. Deze wandelbrug ligt op straatniveau en is in de plaats gekomen van de brug die vlak over het water liep.
Beukenhorst-Zuid Golvende Brug
13 juni 2016

Golvende Brug genomineerd voor de Nationale Staalprijs

De Golvende Brug is genomineerd voor de Nationale Staalprijs 2016 in de categorie infrastructuur. De Golvende Brug vormt de directe verbinding tussen het station van Hoofddorp en het kantorenpark Beukenhorst Zuid. De uitslag wordt bekend gemaakt de Nationale Staalbouwdag op dinsdag 11 oktober a.s.