.

Gezond&Meer van start!

Vandaag starten we met Gezond&Meer: een gezondheidsbeweging die zich inzet voor een gezonde leefstijl en leefomgeving voor alle inwoners in de gemeente Haarlemmermeer!

Gezonde keuzes maken is niet altijd makkelijk, dus gaan we vanuit Gezond&Meer leuke, lekkere en gezonde activiteiten aanbieden. Samen met de inwoners, scholen, (sport)verenigingen, restaurants, ondernemers en welzijnsorganisaties stimuleren we een gezonde leefstijl in Haarlemmermeer.

Gezond&Meer werkt samen met 20 partners vanuit alle hoeken van de gemeente. We brengen partijen, projecten en initiatieven samen om zoveel mogelijk inwoners te inspireren en motiveren. Voor iedereen die gezonder wil leven, maakt Gezond&Meer dat zo makkelijk mogelijk!

En daarom zeggen wij: “Samen aan de slag om gezonder leven makkelijker te maken in Haarlemmermeer!”.

Heb je een goed idee om Haarlemmermeer gezonder te maken? Stuur dan een mail naar info@gezond-meer.nl.

22 okt 2021