Inwoners met een initiatief

De samenleving verandert van een verzorgingsstaat in een samenleving waar mensen meer voor elkaar doen. Steeds meer inwoners in  Haarlemmermeer pakken die handschoen op en staan hierachter. Zij nemen initiatief. Bijvoorbeeld door een hulpdienst op te zetten, te koken voor ouderen die dat zelf niet meer kunnen, door een maatje te worden van iemand die steun nodig heeft.

Heeft u ook een mooi initiatief, maar zoekt u naar steun en hulp? Verschillende organisaties in Haarlemmermeer staan u bij, met raad, daad, begeleiding of financiële steun. Lees in de flyer Meer voor Elkaar in de buurt welke organisaties u kunnen helpen.
 

Samen met anderen uw idee realiseren?

Haarlemmermeer bruist van de initiatieven. Pionieren zit in ons bloed. Overal in de gemeente steken mensen de handen uit de mouwen om de omgeving nog beter, mooier en leefbaarder te maken.

Heeft u een idee om een bijzondere bijdrage aan de buurt, wijk, dorp of gemeente te leveren? Nieuwepioniers.nl helpt u door middel van crowdfunding, crowdsourcing en storytelling uw idee voor Haarlemmermeer realiseren. Anderen gingen u al voor: