.

Agenda

Bekijk hier de evenementen en activiteiten in Haarlemmermeer.

Naast de activiteiten in onderstaande agenda zijn er nog meer activiteiten in Haarlemmermeer te vinden via Noord-Holland actief.

Overzicht agenda

Overzicht agenda

Activiteit

Datum en tijd  

Locatie

Meer informatie

Online cursus Creatief Leven starten is mogelijk op elk gewenst moment. Online. De cursus ‘Creatief Leven’ leert u om weer plezier te krijgen in het omgaan met mensen en om controle te krijgen over uw leven. Deze cursus gaat over verandering van eenzaam naar niet eenzaam. Verandering van niet weten hoe u het moet aanpakken naar weten hoe u het moet doen. Verandering is niet altijd makkelijk. Het vergt moed om uw leven te veranderen. Inschrijven voor de cursus.

Activiteiten jongeren

 
Studiotijd Elke dinsdag van 19.00-21:00. Elke donderdag 16.00-18.00  Jongerencentrum de Hype, Nieuw-Vennep Wil je graag muziek maken, een liedje opnemen, beats maken en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem contact op of kom langs bij de Hype, het is helemaal gratis.
Meiden kookcafé  Elke dinsdag 16.00-18.00 uur Jongerencentrum Baddies, in het wijkgebouw ’t Rietland, Badhoevedorp Opzoek naar gezelligheid en lekker eten? Tijdens het meiden kookcafé wordt er samen met andere meiden gekookt en gegeten. Loop even binnen bij Baddies om je aan te melden!
Kookcafé Elke vrijdag Jongerencentrum de Nooduitgang, Lisserbroek Je kunt gerechten komen maken en ook nog eens opeten! Bel of app naar: 063901944 om je aan te melden. Kosten: 3 euro per keer.