.

Agenda

Bekijk hier de evenementen in Haarlemmermeer.
Overzicht agenda

Evenement

Datum en tijd  

Locatie

Meer informatie

Kinderactiviteitendagen (6-12 jaar) juli en augustus Divers Maatvast organiseert dit jaar door de hele gemeente zogenoemde Kinderactiviteiten Dagen (KAD) voor kinderen vanaf 6 jaar. Van levend Stratego tot een filmmiddag. Van een Fifa-toernooi op de Playstation tot wateractiviteiten. En nog veel meer sport, spel en creatieve activiteiten. Voor ieder wat wils. Bekijk hier het complete aanbod van Maatvast.
Zomeractiviteiten (12+ jaar) juli en augustus Divers Maatvast organiseert deze zomer diverse activiteiten voor jongeren van 12 jaar en ouder. Bekijk hier de zomeractiviteiten van Maatvast.
Video's van de verhalenjuf (2-6 jaar) 2 juli-31 augustus  Online Speciaal voor kinderen van 2 t/m 6 maakte Verhalenjuf Letty online filmpjes van verhalen, die de kinderen uitdagen om op een interactieve wijze mee te doen en hun fantasie te gebruiken. Bekijk hier alle filmpjes van de Verhalenjuf!
BiebBouwers Minecraft Challenge (9-14 jaar) 2 t/m 20 juli Online Voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar organiseert Bibliotheek Haarlemmeermeer een Minecraft challenge: BiebBouwers, de Minecraftchallenge. Meedoen? Bekijk hier meer informatie.
Kinderkunstdagen (6-12 jaar) 7 t/m 9 juli - 10-16 uur Pier K Hoofddorp De Kinderkunstdagen vinden plaats op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 juli 2020. Het thema is 'Samen'. Bekijk hier het programma. De kinderkunstdagen zijn volgeboekt, maar aanmelden voor de wachtlijst kan nog.
Voorlezen met Hondje Biblio 8 juli - 14.30-15.45 uur Hoofddorp Hondje Biblio woont in de bibliotheek tussen de boeken en kent ze allemaal. Hij leest graag voor uit zijn lievelingsboeken aan de kinderen uit Haarlemmermeer. Er zijn deze middag 2 voorleesmomenten. Bekijk hier alle informatie en reserveer een ticket.
Spelletjesparcours voor kleuters 13 t/m 31 juli - 9-10 uur

Divers

Team Sportservice zet een speelparcours uit waarin kinderen lekker kunnen kruipen, klimmen, rollen en springen. Bekijk hier meer informatie en locaties.
Archery Tag (6 t/m 12 jaar) 13 t/m 24 juli - 10.45-12.45 uur Divers

Archery Tag is een combinatie van trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Je moet in beweging blijven. Kijk voor meer informatie, tijden en locaties op de website van Team Sportservice.

Expeditie Robinson (6 t/m 12 jaar) 27 t/m 31 juli - 10.45-12.45 uur Divers Waan je in de wereld van Expeditie Robinson: maak een teamvlag, laat je spierballen zien met touwtrekken en ga de strijd aan bij het kokosnotentrefbal. Welk team werkt het beste samen? Bekijk de website van Team Sportservice voor alle informatie.
Sportvierdaagse (6 t/m 12 jaar) 3 t/m 6 augustus - 9-17 uur Arnolduspark 5, Hoofddorp Tijdens deze vierde editie van de Sportvierdaagse staat er veel sport en spel op het programma. Ook zijn er groepsspelen en stormbanen. Samenwerken staat centraal tijdens deze activiteiten! Bekijk de website van Team Sportservice voor informatie en inschrijven.
 
Mad Science Zomerkamp (7 t/m 11 jaar) 3 t/m 6 augustus - 9-16 uur Bibliotheek Hoofddorp -Floriande In samenwerking met de Bibliotheek Haarlemmermeer organiseert Mad Science deze zomer de ‘EUREKA’ kampdagen voor kinderen van 7 t/m 11 jaar! Deze staan in het teken van uitvindingen en wat je nodig hebt om uitvinder te worden. Bekijk hier alle informatie over het zomerkamp.