Liesbos: opknappen stoep

Het gaat om het deel tussen huisnummers 32 en 13, aan de kant van de rijweg. Ook de 2 vakken met steentjes bij het basketbalveld in het park wordt opgeknapt. Verder wordt de stoep weer vlak gemaakt op de plekken waar bulten van oude boomstronken liggen.

Als er veranderingen zijn in de planning, leest u dat op deze pagina.

Werkzaamheden

De aannemer voert deze werkzaamheden uit:

  • Bestaande tegels verwijderen.
  • Stoep vlak maken.
  • Opnieuw bestraten van de stoep met de bestaande tegels.
  • Opnieuw bestraten van 2 vakken bij het basketbalveld.

Planning en werktijden

De werkzaamheden starten 25 mei. De gemeente verwacht dat ze 9 juli 2021 klaar zijn. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 7.00 en 16.00 uur.

Hofjes blijven bereikbaar

Tussen huisnummer 32 en 138 worden de stoepen aan de kant van de rijweg afgesloten. Hier worden hekken neergezet. De toegang tot de hofjes wordt niet afgesloten. Uw woning of bedrijf blijft dus gewoon bereikbaar, ook voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Huisvuilcontainers ophalen

Op de ophaaldagen van Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan. 

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Uw contactpersoon

Heeft u vragen? Bel dan naar 0900 1852 en vraag naar Mike van Amerongen. Wilt u liever mailen? Dat kan ook: stuur uw bericht naar info@haarlemmermeer.nl en zet 'Liesbos' in de onderwerpregel van uw e-mail.