.

Nieuwsoverzicht

Altra College Haarlemmermeer

Altra College werkt met Team Sportservice aan gezondere leefstijl

De leerlingen van het Altra College in Hoofddorp werkten in december – samen met Team Sportservice – aan het een gezondere leefstijl. Door middel van workshops over sport en voeding raakten ze meer bewust van wat een gezonde leefstijl is en wat ze daar zelf aan kunnen doen.
25 februari 2020

JOGG in 2019: mooie resultaten behaald

JOGG Haarlemmermeer werkt samen met partners aan een gezonde jeugd. Ook het afgelopen jaar zijn er veel stappen gezet om jongeren op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. De acties van JOGG leveren mooie resultaten op.
10 februari 2020
Op de foto 2 jongens: 1 jongen op de step en de andere jongen op de fiets. Samen zijn ze lachend onderweg.

Bewegend op Weg stimuleert beweegvariatie bij leerlingen

Leerlingen van CBS de Regenboog en RKBS de Bosbouwers in Hoofddorp raakten geïnspireerd door het project Bewegend op Weg: ze kozen iets vaker om de auto te laten staan om bewegend van en naar school te reizen, ook werden de step en skates vaker gebruikt.
11 november 2019

Succesvolle kick-off sport- en speluitleen Zwanenburg

Op woensdag 18 september organiseerde Stichting Maatvast een kick-off voor de sport- en speluitleen bij De Basis in Zwanenburg. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen hier op maandag- en woensdagmiddag gratis sport- en spelmateriaal lenen.
23 september 2019
Op de foto 2 jongens: 1 jongen op de step en de andere jongen op de fiets. Samen zijn ze lachend onderweg.

JOGG stimuleert kinderen om bewegend naar school te gaan

Op CBS de Regenboog en RKBS de Bosbouwers in Hoofddorp start Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Haarlemmermeer met een nieuw project: Bewegend op Weg.
9 september 2019
JOGG op het speelplein

JOGG werkt en gaat nog drie jaar door in de polder

Haarlemmermeer gaat door met Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) tot in het najaar van 2021. Het college van burgemeester en wethouder heeft hiertoe besloten.
27 november 2018
calisthenics

Een aanwinst voor Zwanenburg

Voetbal, tennis, basketbal, atletiek en calisthenics (beweegtoestellen). De mogelijkheden om te bewegen en sporten in Zwanenburg worden fiks uitgebreid met het multifunctionele speel- en sportveld dat momenteel wordt aangelegd in het park aan de Plantsoen- en Lindenlaan.
25 juni 2018
voedzaam jogg

Steeds stukje dichterbij een gezond gewicht

JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) streeft naar een samenleving waarin de gezonde keuze weer de normaalste zaak van de wereld is. JOGG Haarlemmermeer is nu ruim 6 jaar bezig en beoogt jongeren in Haarlemmermeer gezonder te maken. Dat kan alleen als de ouders in de aanpak worden betrokken.
25 april 2018
JOGG & AH

AH Toolenburg en JOGG-Haarlemmermeer bundelen krachten

Het moment dat bij Peter van Agteren, assistent-supermarktmanager van Albert Heijn Toolenburg, het kwartje viel, was toen hij voor zijn dorstige kleindochter (4) uit de koelkast een frisdrank wilde pakken. “Nee, geef maar water”, zei het kleine meisje. “Op school drinken we ook water.”
3 april 2018
Schoolontbijt op de Regenboog

Gezond ontbijten is geen kunst!

In de week van het Nationaal Schoolontbijt gingen leerlingen van CBS de Regenboog aan de slag met een nieuwe themaweek. “Gezond ontbijten is geen kunst!” was deze keer het thema, en er werd enthousiast gestart met een schoolontbijt.
7 december 2017

Pagina's