De brug tussen Halfweg en Zwanenburg

Inloopbijeenkomst over grootschalige werkzaamheden in Zwanenburg-Halfweg

Dorpshuis Zwanenburg/Halfweg, Dennenlaan 133, Zwanenburg
13 juni 2023 - 13 juni 2023
Agenda

Veel wegen in Zwanenburg-Halfweg gaan de komende tijd op de schop. Op 13 juni tussen 19.00 en 21 uur organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst in het dorpshuis in Zwanenburg. Dan is informatie beschikbaar over stuk of negen projecten die de komende anderhalf jaar spelen. Bewoners en ondernemers van dit dubbeldorp worden uitgenodigd om te komen kijken wat er gaat gebeuren.

Informatiepanelen 

De projectleiders van de betrokken projecten, zoals de Oranje Nassaustraat, Polanenkade, Prins Hendrikkade en de Zwanenburg-brug, nemen op 13 juni hun tekeningen en planningen mee. Ze komen op informatiepanelen zodat bewoners en ondernemers met eigen ogen kunnen zien wat er gaat gebeuren. De planningen zijn voorlopig en kunnen nog wijzigen. Het gaat om grote werkzaamheden omdat zowel de riolering als de bestrating van veel wegen hoognodig moeten worden vervangen. De dorpsraad en de ondernemersvereniging zijn ook van harte uitgenodigd. 

Aanmelden  

Aanmelden voor de inloopbijeenkomst op 13 juni? Stuur een e-mail naar genr-secretariaat@haarlemmermeer.nl. Schrijf erbij voor hoeveel personen de aanmelding geldt. Zet in het onderwerp: “Bijeenkomst wegwerkzaamheden Zwanenburg-Halfweg”. Het dorpshuis Zwanenburg ligt aan de Dennenlaan 133 in Zwanenburg. 

De brug tussen Halfweg en Zwanenburg. Foto: Lumen Photo