Hoornbladplantsoen: nieuwe bestrating

Een deel van de rijweg aan het Hoornbladplantsoen wordt binnenkort opnieuw bestraat. De aannemer gebruikt hiervoor de bestaande stenen.

Een deel van de rijweg aan het Hoornbladplantsoen wordt binnenkort opnieuw bestraat. Aannemer AW Rijneveld gebruikt hiervoor de bestaande stenen. 

Werkzaamheden duren van 28 juni tot en met 16 juli 2021

De werkzaamheden starten 28 juni en we verwachten dat deze 16 juli 2021 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Veranderingen in de planning zetten we op deze website. De aannemer voert de werkzaamheden in uit tussen 07.00 en 16.00 uur.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. 

De rijweg aan het Hoornbladplantsoen wordt niet afgesloten

Op het deel waar de werkzaamheden zijn, wordt een wegversmalling gemaakt. U kunt dus langzaam langs de werkzaamheden rijden.

De aannemer heeft ruimte nodig om de werkzaamheden veilig en snel uit te voeren. Daarom vragen wij u om uw auto in deze periode tijdelijk ergens anders in de wijk te parkeren. 

De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Huisvuilcontainers buiten het deel waar de werkzaamheden zijn aan de weg zetten

Op de ophaaldagen van De Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer buiten het deel waar de werkzaamheden zijn aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan. 

Tijdelijke opslag materialen aannemer

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt, per fase, een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 
0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “Hoornbladplantsoen” in het onderwerp zetten.