.

Start bouw Shakespeare Island en Somerset

Het was gisterenmiddag gezellig druk op de bouwplaats van TudorPark. Samen met de aanstaande bewoners Shakespeare Island en Somerset werd de start van de bouw van deze delen gevierd.

Na het welkomstwoord van Rob Steijn (directeur Dura Vermeer Bouw Midden West) en de speech van wethouder Mieke Booij- van Eck (wonen, zorg en welzijn) was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met toekomstige buren.

Voor de kinderen was er kinderentertainment en een clown die balonnen omtoverde in verschillende figuren. Een aantal enthousiaste kinderen bracht samen met de wethouder en directeur een toost uit op een voorspoedige bouw, waarna de confetti de lucht in ging. Als verrassing konden toekomstige bewoners van Shakespeare Island onder toezicht ook nog een wandeling maken rond Shakespeare Island.

TudorPark

De wijk TudorPark ligt tussen de Bennebroekerweg en de Toolenburgerplas in Hoofddorp-Zuid. In TudorPark worden circa 1200 nieuwbouwwoningen gebouwd, geïnspireerd op de Engelse tudorstijl die verschillen in type, grootte en uitstraling. Lees meer over TudorPark.

Gepubliceerd op: 
27 mei 2019