Het Werkgeverservicepunt Haarlemmermeer helpt u aan het werk

Wilt u aan het werk? Maar lukt het u niet om een baan te vinden in de omgeving Amsterdam? Het Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer helpt jongeren, ouderen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat is het Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer?

Het Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer (WSP) is onderdeel van Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam. Het is een samenwerkingsverband met UWV, Pantar, AM Match en de gemeenten in de regio. Dankzij deze samenwerking worden werkzoekenden en werkgevers bij elkaar gebracht.

Voor wie is het Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer?

Het WSP is er voor inwoners van gemeente Haarlemmermeer. Kandidaten worden op basis van hun werkervaring, talent en motivatie geholpen aan een passende baan. Het WSP is er ook voor mensen die moeilijk aan een baan kunnen komen. Hierbij kunt u denken aan:

• Jongeren.
  • 50-plussers.
  • Vluchtelingen met verblijfsvergunning (statushouders).
  • Mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking.
  • Mensen die geen uitkering krijgen en niet werken.
  • Mensen die tijdens de coronacrisis hun baan zijn kwijtgeraakt.

Op de website van WSP staan verhalen van mensen die via WSP een baan hebben gevonden.

In welke regio kan ik via het WSP werken?

Werkzoekenden die via het Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer een baan krijgen, werken vooral in de omgeving van Amsterdam. Bijvoorbeeld in Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen of Amsterdam.

Wat voor vacatures heeft het WSP?

Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer heeft allerlei vacatures. Bijvoorbeeld voor functies zoals:

• Orderpickers.
  • Magazijnmedewerkers.
  • Supermarktmedewerkers.
  • Schoonmakers.
  • Medewerkers bij bouwhandels.
  • Medewerkers in tuincentra en groenvoorziening.
  • Medewerkers in de thuiszorg.