Haarlemmermeers Hotelweekend

7 nov 2021

Het eerste Haarlemmermeers Hotelweekend vindt plaats op 5, 6 en 7 november 2021. Dit geeft inwoners en bezoekers uit de regio de mogelijkheid een hotel in hun eigen omgeving te ontdekken. Er zijn dat weekend ook extra en unieke activiteiten georganiseerd.

Inwoners boeken zelden een hotel in hun eigen stad. Tijdens dit weekend worden zij uitgenodigd om in eigen regio op vakantie te gaan. Inwoners kunnen de unieke omgeving waarin zij wonen en recreëren (her)ontdekken. Ook bezoekers uit de regio zijn welkom. Het Haarlemmermeers Hotelweekend is een samenwerking tussen Event Park Amsterdam (EPA) en de gemeente Haarlemmermeer. Amsterdam kent dit initiatief al sinds 2010. En ook in Zandvoort bestaat het Hotelweekend.

Hotelweekend

Het Haarlemmermeers Hotelweekend geeft inwoners de mogelijkheid om een hotel in hun eigen gemeente te ontdekken voor één of twee nachten op 5, 6 en 7 november 2021. Inwoners betalen dit weekend geen toeristenbelasting. Bezoekers uit de regio wel. En er worden in dit weekend extra en unieke activiteiten georganiseerd, tegen een gunstig tarief.

Meer informatie is te vinden op de website van Hotelweekend Haarlemmermeer

Hotelweekend