Besluiten raad en college HenS in archief

Met het einde van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude op 1 januari 2019, is ook de website uit de lucht gehaald, om te voorkomen dat mensen via Google bijvoorbeeld op een verouderde pagina over het aanvragen van een paspoort kunnen komen.

Niet verloren

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle informatie nu verloren is. De hele website en het raadsinformatiesysteem is gearchiveerd en online toegankelijk.
Wie toch een oud besluit van college of raad van Haarlemmerliede en Spaarnwoude wil opzoeken, kan dat vinden in het archief door op de volgende links te klikken:

Collegebesluiten van HenS
Raadsbesluiten van HenS
De homepage van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude van 31 december 2018

Voor meekijken met de gemeenteraad klikt u hier. Of ga direct naar de site van de gemeenteraad van Haarlemmermeer.

In de loop van 2019 wordt de website van HenS in zijn geheel overgezet naar het e-depot van het Noord-Hollands Archief.
5 feb 2019