Woonservice wordt WoningNet

Vanaf 1 januari regelt WoningNet de toewijzing van sociale huurwoningen in de hele nieuwe gemeente Haarlemmermeer. Dus ook in de huidige gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Wie nu in Haarlemmerliede en Spaarnwoude woont en is ingeschreven bij Woonservice, heeft tot 1 januari 2019 de tijd om toestemming te geven voor inschrijving bij WoningNet Stadsregio Amsterdam. Deze mensen ontvangen een link om de inschrijving bij Woningnet te activeren en daarmee aan te geven dat hij of zij akkoord gaat met de inschrijving. Geen bericht gekregen? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van WoningNet via 0900 040 08 00.
 
Deze inschrijving bij WoningNet is gratis. De eerste twee verlengingen van een jaar zijn ook gratis. De opgebouwde inschrijftijd blijft behouden. Bovendien geldt tien jaar extra inschrijftijd voor woningen in de huidige gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Zo houden deze inwoners gelijke kansen als ze een woning zoeken in hun eigen dorp.
 
Wie ingeschreven is bij WoningNet kan reageren op woningen in de hele stadsregio Amsterdam, vanaf 1 januari 2019 inclusief de nieuwe gemeente Haarlemmermeer. Inwoners van Haarlemmerliede en Spaarnwoude kunnen tegelijkertijd hun inschrijving bij Woonservice behouden. Ze kunnen dan blijven reageren op woningen in Zuid-Kennemerland.
 
 
Gepubliceerd op: 
18 nov 2018