Tabee! HenS Feestweekend

In het laatste weekend van dit jaar zijn er voor iedereen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude festiviteiten tijdens het Tabee! HenS Feestweekend. Locatie is SugarCity in Halfweg.

Iedereen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude ontvangt begin november een uitnodiging in de brievenbus voor de festiviteiten.


Tabee! feestweekend HenS 28-29 december 2018


Vier festiviteiten

  • Vrijdag 28 december 16.15-20.30 uur: afscheidsreceptie van de raad, college van burgemeester en wethouders en de burgemeester voor alle inwoners van Haarlemmerliede en Spaarnwoude, organisaties en ondernemers.
  • Zaterdag 29 december 9.30-11.00 uur: Kindermusical ‘De mooiste gemeente van Nederland’ geschreven door Laura Kroon en uitgevoerd door en voor kinderen van de scholen uit Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
  • Zaterdag 29 december 14.00-17.00 uur: muziekmiddag met muziekvereniging ‘Eensgezindheid’ en pop- en musicalkoor ‘Midway Joy Singers’, een muzikale rondreis door de historie van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
  • Zaterdag 29 december, 21.00-01.00 uur: Eindfeest met DJ’s Tim en Faab voor alle inwoners van 18+.

Zie vanaf november de website van Haarlemmermeerliede voor meer informatie over het aanmelden voor de festiviteiten en het verkrijgen van tickets.
 

Feestelijk afscheid

Burgemeester Pieter Heiliegers:

"Vanzelfsprekend kijken we met enige weemoed terug, maar wat ons betreft is het afscheid vooral heel feestelijk. Want we zijn blij dat we in Haarlemmermeer een goede fusiepartner hebben gevonden en we zijn ervan overtuigd dat juist door de samenvoeging met deze buurgemeente een gezonde toekomst van Haarlemmerliede en Spaarnwoude gewaarborgd is: met up-to-date dienstverlening voor de inwoners, een stevige positie in de regio en behoud van de groengebieden én de eigenheid van de kernen. We zien ernaar uit om u tijdens het feestweekend te ontmoeten, samen terug te kijken op een mooie periode en te proosten op een goede toekomst voor Spaarnwoude, Haarlemmerliede, Spaarndam, Halfweg, Penningsveer en het buitengebied!"

 

Afscheid gemeentebestuur

Dinsdag 11 december 2018 neemt het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmerliede en Spaarnwoude afscheid, onder meer met een receptie. De gemeenteraad heeft die dag zijn laatste vergadering. De bijeenkomst is van 17.00 – 22.30 uur in de Zoete Inval in Haarlemmerliede. Ook hier kan iedereen die dat wilpersoonlijk afscheid nemen van burgemeester Pieter Heiliegers en de wethouders Bob Graal en Raymond van Haeften. Zie het programma van het afscheid van het gemeentebestuur van Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
Gepubliceerd op: 
24 okt 2018