Afscheid gemeentebestuur HenS

Het gemeentebestuur van Haarlemmerliede en Spaarnwoude neemt afscheid op dinsdag 11 december in de Zoete Inval in Haarlemmerliede.

Inwoners, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom.
 
Afscheid BenW
Het afscheid van burgemeester Pieter Heiliegers is van 17.00-18.30 uur (inloop om 16.30 uur). Daarna volgt een afscheidsreceptie van het gehele college van burgemeester en wethouders: Pieter Heiliegers, Bob Graal en Raymond van Haeften. Deze receptie is van 18.30-21.00 uur.

gemeentebestuur Haarlemmerliede en Spaarnwoude

 
Afscheid gemeenteraad
De laatste raadsvergadering en afscheid van deze raad is van 21.00-22.30 uur. Aansluitend is er een borrel. Tijdens deze vergadering staan verschillende toespraken op het programma. De laatste reguliere raadsvergadering is op dinsdag 27 november. De locatie daarvan is nog onbekend omdat nog niet bekend is wanneer het raadhuis Halfweg weer gebruikt kan worden.

Tijdens Tabee! HenS Feestweekend is er op 28 december ook een afscheidsreceptie voor alle inwoners, organisaties en ondernemers van Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Ook hier kunnen inwoners, ondernemers en organisaties persoonlijk afscheid nemen van burgemeester Pieter Heiliegers en de wethouders Bob Graal en Raymond van Haeften.


 
Gepubliceerd op: 
24 okt 2018