.

Haal er meer uit!

In Haarlemmermeer werken we aan een welvarende, gezonde samenleving voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen. We doen dat omdat grondstoffen schaarser worden en klimaatverandering voor meer wateroverlast én droogte zorgt. Die betere samenleving bereiken we alleen als we allemaal meer oog voor onszelf én onze omgeving hebben.

Samen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere overheden boeken we al veel goede resultaten richting een duurzame en circulaire samenleving. Zo gaan we de klimaatverandering tegen, maken we onze polder energieleverend, werken we aan een robuust en duurzaam watersysteem, produceren we grondstoffen in plaats van afval én zorgen we voor gezonde school- en kantoorgebouwen.

Op deze website vindt u terug wat de gemeente doet en welke bijdrage u zelf kunt leveren. Neem vooral contact met ons op als u suggesties of ideeën heeft!

Haarlemmermeer is stevig op weg naar een circulaire samenleving. Dat is meteen de titel van een korte film die we hierover hebben gemaakt. Het jaarlijkse uitvoeringsprogramma en de monitor is bij de documenten te vinden.

Actuele onderwerpen

 

 

overzicht duurzaam haarlemmermeer
Duurzaam Haarlemmermeer Projecten Meer informatie


Op zoek naar een onderwerp op deze website, maar kunt u het niet vinden? Kijk dan in het webarchief en selecteer het archief 'Haal er meer uit'.

Nieuws