Uitzending Raadsplein 20 september terug online

Publicatiedatum:
maandag 24-09-2018
Een week na de stroomstoring is er beeld en geluid van het Raadsplein van 20 september.
Een week na de stroomstoring kan men het Raadsplein van 20 september nu terugzien. Alleen De Stemmingen aan het einde van de vergadering zijn verloren gegaan. Tijdens dit Raadsplein werd de nieuwe Jongerengemeenteraad benoemd en afscheid genomen van aftredende jongeren, en werd Bert de Ruiter geïnstalleerd als raadslid. Verder ging de vergadering over het rapport van de Rekenkamer over het Deltaplan Bereikbaarheid, over Haarlemmermeer Smart City en besprak de raad het recente voortgangsrapport Luchthavenzaken.Live waren deze vergaderingen van de gemeenteraad wel uitgezonden, maar de stroomstoring van Liander kort na 22.00 uur maakte daar een eind aan, waarbij ook een flink deel van de apparatuur beschadigd raakte. Technici van Jacot en Gemeenteoplossingen hebben de schade hersteld en de opnames kunnen reconstrueren. Alleen De Stemmingen zijn niet terug te halen, omdat die ook nooit zijn uitgezonden. Het resultaat van De Stemmingen vindt u hier:  .