Buitengewone raadsvergadering voor afscheid burgemeester Weterings

Publicatiedatum:
donderdag 16-11-2017
De gemeenteraad van Haarlemmermeer neemt op donderdag 23 november afscheid van burgemeester Theo Weterings tijdens een buitengewone raadsvergadering. De vergadering begint om 19.00 uur. Acht personen uit binnen- én buitenland zullen burgemeester Weterings toespreken.

Acht personen uit binnen- én buitenland zullen burgemeester Weterings toespreken: Johan Remkes, Commissaris van de Koning in Noord-Holland; Mieke Baltus, burgemeester van Heemskerk, namens de Veiligheidsregio Kennemerland en de Burgemeesterskring; Bas Eenhoorn, burgemeester van Amstelveen, namens de Amstelland-Meerlanden-gemeenten in de Stadsregio Amsterdam; Cor Mouwen, voorzitter van het Dorps- en wijkraden overleg van Haarlemmermeer; Pieter Heiligers, burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude; John Nederstigt, loco-burgemeester van Haarlemmermeer namens het college van burgemeester en wethouders en de vice-voorzitter van de raad, Mieke Booij-van Eck, namens de gemeenteraad. Uit Cebu komt Alvin Manosa Dizon, namens de burgemeester en het gemeentebestuur van de Filippijnse zusterstad. Het laatste woord tijdens de buitengewone raadsvergadering is aan de vertrekkende burgemeester Theo Weterings zelf.

De buitengewone raadsvergadering wordt live uitgezonden via internet.

Burgemeester Weterings tijdens De Raad Fietst in 2017 (Lisserbroek-Graswijk)
Licentie: