De gebiedsmanagers

De gemeente werkt samen met inwoners, dorps- en wijkraden, ondernemers, scholen, politie en anderen aan een veilige en fijne buurt. Een buurt waar mensen prettig wonen en goed kunnen ondernemen.

Aanspreekpunt voor uw gebied

Haarlemmermeer is verdeeld in 6 gebieden. Elk gebied heeft een eigen contactpersoon: de gebiedsmanager. Deze gebiedsmanagers brengen de juiste mensen bij elkaar om zaken aan te pakken in hun gebied. Ze zijn het aanspreekpunt voor alle instanties en voor partners waarmee de gemeente samenwerkt. Zoals politie, scholen of dorps- en wijkraden. 

  • Heeft u vragen of ideeën over wat zich afspeelt in uw wijk? Bel de gebiedsmanagers via 0900 1852 of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl.
  • Heeft u een klacht of opmerking over de openbare buitenruimte (bijvoorbeeld over tegels die los zitten of over afval op straat)? Maak dan een melding.
Een kaart waarop de 6 gebieden van gemeente Haarlemmermeer staan. Dit zijn Haarlemmermeer-Noord, Haarlemmermeer-West, Haarlemmermeer-Zuidoost, Haarlemmermeer-Zuidwest, Hoofddorp-Centrum en Nieuw-Vennep.

Grotere kaart? Open de afbeelding in een nieuw venster of tabblad van uw browser. Daar kunt u de kaart vergroten.

6 gebiedsmanagers voor Haarlemmermeer

Gebied Gebiedsmanager Twitter
Haarlemmermeer-Noord Jarno Kamphuis @GBMHlmrNoord
Haarlemmermeer-West Tim Aarts @GMHLMRWest
Haarlemmermeer-Zuidoost Hanneke Plukkel  
Hoofddorp-Zuidwest Petra van Doorn @GBMHdorpZuidW

Hoofddorp-Centrum

David Michel @GBMHdorpcentrum
Nieuw-Vennep Paul Heuberger @GBMNieuwVennep