Elzenhove

Aan de westzijde van Boseilanden heeft de gemeente op de kavels 1 tot en met 6 een herziening van het bestemmingsplan vastgesteld. Dit maakte een nieuwe ontwikkeling mogelijk: Elzenhove.

Royale villa's

Verscholen achter water, riet en elzensingels liggen de 17 prachtige vrijstaande villa’s van Elzenhove. Op deze exclusieve en groene locatie, centraal gelegen tussen Amsterdam, Haarlem, Heemstede en Hoofddorp, kom je heerlijk tot rust. Je woont straks in een autoluw laantje op steenworp afstand van het Haarlemmermeerse bos. En heb je zin om uit te gaan eten in de stad? Dan ben je met de auto binnen tien minuten in Heemstede of Hoofddorp.

Weids en veel natuur

Op deze locatie worden 17 bijzondere villa's gerealiseerd. Circa 250 m² woonoppervlakte (GBO) op percelen van 510m² tot 940m². De woonkeuken meet maar liefst circa 54 m² en er is plaats voor 2 auto’s op eigen erf. De woningen blijven in omvang en uitstraling – weids en veel natuur – passen bij de woningen die al gebouwd zijn in Boseilanden. De verkoop is eind juni 2017 gestart. Meer informatie vindt u op www.elzenhove.nl.