De plannen

De Boseilanden bieden ruimte aan natuur en recreatie. Op de foto is een fiets in weelderig groen te zien.Maar 14 van de 87 hectare grond binnen Boseilanden wordt ingezet voor het realiseren van de droomvilla's. Dat betekent veel ruimte om te wonen in een prachtig groen recreatiegebied. In het verlengde van uw eigen tuin ontstaat een parkachtige omgeving, met een rijkdom aan flora en fauna. Wie in Boseilanden de natuur ervaart, vergeet even dat het gebied midden in de Randstad ligt. Met recht een droom die tot leven komt.


We zetten graag de voordelen voor u op een rij:

  • Kavels van ongeveer 2000m² bieden ruimte voor een prachtige woning en bijgebouwen, denk maar eens aan een stal, zwembad, tennisbaan of atelier. Kavels van dit formaat zijn uniek in de regio.
  • U kunt zelf uw droomhuis bouwen. Aan het ontwerp worden maar enkele specifieke eisen gesteld. Uw architect krijgt min of meer de vrije hand. Dit betekent dat u  bouwt wat echt bij u past.
  • Wonen aan het water, wie wil dit niet?
  • Wonen in Boseilanden betekent alle ruimte om te wonen, maar toch in de Randstad.
  • U woont in een groengebied en op loopafstand van diverse andere natuurgebieden rondom Hoofddorp als de Groene Weelde, het Haarlemmermeerse bos en PARK21 met volop recreatiemogelijkheden.
    Aan de westkant vindt u buitenplaatsen als Leyduin, Vinkenduin en Hartenkamp op fietsafstand en aangrenzend de Waterleidingduinen en het strand.
  • Weids wonen betekent vaak inleveren op bereikbaarheid en reistijden. In het geval van Boseilanden hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U bevindt zich midden in de Randstad. In no time bent u op Schiphol Airport en voor u het weet staat u in Haarlem, Amsterdam of Den Haag!
  • Scholen, kinderdagverblijven, winkels, ziekenhuis en gezondheidscentrum op fietsafstand.
Voorbeeld van een huis op Boseilanden