Bezoeklocaties

De gemeentelijke organisatie van Haarlemmermeer heeft meerdere bezoeklocaties. Naast de 2 tijdelijke gemeentekantoren zijn er 2 servicecentra en een gemeentebalie op Schiphol.

Gemeentekantoren Beukenhorst en Polderlanden

De gemeentelijke organisatie is in april 2022 verhuisd naar 2 tijdelijke locaties in Hoofddorp. Dit zijn de gemeentekantoren Beukenhorst en Polderlanden. Deze kantoren worden gebruikt totdat het nieuwe gemeentehuis af is. 

De burgemeester en wethouders werken vanuit het gemeentekantoor Beukenhorst. Op deze locatie worden ook de raadsvergaderingen gehouden. 

Servicecentra in Nieuw-Vennep en Halfweg

Inwoners van Nieuw-Vennep, Halfweg en de dorpen in de omgeving kunnen naar de servicecentra in Nieuw-Vennep en Halfweg. Zij kunnen hier burgerzaken regelen. Deze servicecentra blijven geopend, ook na oplevering van het nieuwe gemeentehuis. 

Gemeentebalie Schiphol

De balie op Schiphol is vooral bedoeld voor Nederlanders die in het buitenland wonen. Zij kunnen aan de balie een paspoort of identiteitskaart aanvragen of hun DigiD activeren. 

Nieuw gemeentehuis aan het Raadhuisplein

Op de plek van het voormalige raadhuis komt een nieuw gemeentehuis. Meer informatie over het nieuwe gemeentehuis staat op de website van Stadscentrum Hoofddorp.