.

Voorzieningen

Beukenhorst-Zuid wordt een plek waar het niet alleen prettig werken is, maar waar u ook geniet van veel groen.
Naast de hoofdbestemming kantoren is er binnen Stationsgebied Hoofddorp en Beukenhorst-Zuid ruimte voor 5.000 m2 kleinschalige voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan persoonlijke dienstverlening als een kapper, stomerij en kinderdagverblijf. Daarnaast vindt u sportaccommodaties en horeca.

Op duurzaam kantorenpark Beukenhorst-Zuid wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de openbare ruimte en representativiteit van de kantoorbebouwing. Dit uit zich onder andere in de statige lanen en waterpartijen. De informele tuinen, die een voetgangersroute door het gebied markeren, zijn bij uitstek geschikt om te recreëren tijdens de lunchpauze.

Parkcafé Groen. Foto Jur Engelchor.

Novotel hotel

Eind 2015 is Novotel Amsterdam Schiphol Airport geopend op Beukenhorst-Zuid. Het hotel heeft 314 kamers, een fitnessruimte en vergaderfaciliteiten. Zowel passanten als hotelgasten kunnen gebruikmaken van de bar en restaurant op de begane grond. Verder is er een grote wintertuin ontworpen met een glazen dak. Dit is het vierhonderdste hotel van het Novotel wereldwijd. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en voor de bouw van het hotel is gebruikgemaakt van gerecycled materiaal. 

Foto van hotel Novotel

Vitaliteitsprogramma BOOM!

Beukenhorst-Zuid is het meeste full service en duurzame kantorenpark van Nederland. Dit betekent dat er ook wordt geïnvesteerd in de welzijn van de medewerkers. Fitte en gezonde medewerkers vinden meer voldoening in het werk, zijn minder vaak afwezig en productiever op het werk. Kortom, gelukkige en gemotiveerde mensen halen het meeste uit hun werk.

Het vitaliteitsprogramma BOOM! maakt het mogelijk dat medewerkers tijdens en na het werk onder begeleiding buiten sporten. Het combineren van sport en werk is een succesmodule gebleken en waar kun je dat beter doen dan in de groene omgeving van Beukenhorst-Zuid. BOOM! is een initiatief van Sportservice Haarlemmermeer en Park 20|20.

Link naar de film BOOM!