Raadssessie Badhoevedorp centrum

Op donderdag 14 februari wordt de nieuwe gemeenteraad tijdens de raadsvergadering bijgepraat over het "Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp Badhoevedorp-Centrum". Deze vergadering is openbaar en is te volgen via internet.


Waarom wordt het DSO besproken met de gemeenteraad?

Met de gemeenteraad is afgesproken om ze mee te nemen in de ontwikkelingen in Badhoevedorp en ze de mogelijkheid te geven om die met elkaar te bespreken. Dat wil zeggen dat alle stukken aan de raad worden voorgelegd. De raad kan kaders meegeven voor de vervolgstappen in het proces.

Volg de vergadering via Internet

Deze vergadering is live en achteraf te volgen via de website van de gemeenteraad. De behandeling vindt plaats in de Raadzaal van 19.00 tot 20.30 uur. Voor de agenda en vergaderstukken verwijzen wij u naar de Raadsplein website.


Vergadering bijwonen

Wilt u de behandeling alleen als toehoorder bijwonen, dan hoeft u zich niet aan te melden maar kunt u gewoon naar het Raadhuis komen. Mocht u willen inspreken dan kunt u zich aanmelden bij de raadsgriffie vóór woensdag 13 februari a.s. om  12.00 uur. Er mag maximaal 5 minuten ingesproken worden. 
 

Vragen en contactgegevens

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de raadsgriffie. Via de raadsgriffie kunt u ook stukken opvragen bel 023-567 6819 of stuur een  mail naar griffie@haarlemmermeer.nl
 
 
 
Gepubliceerd op: 
6 feb 2019