.

Parkeerterrein dorpshuis

Op 25 mei starten we met de laatste werkzaamheden in het voorzieningengebied. Het parkeerterrein voor het dorpshuis wordt opnieuw ingericht. Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden en de planning.

De omgeving van de Snelliuslaan is flink veranderd

Het nieuwe park is grotendeels klaar. Door een aanpassing van de dierenweide ligt de kinderboerderij midden in het park. Sporting Badhoevedorp (korfbal- en pétanque) heeft nieuwe velden én een nieuw clubgebouw. En ook het Franse plein is nu klaar met bankjes, klimboom en een steltenparcours.

Begin 2021 start de verbouwing van de Rietveldschool

Het bestaande monumentale hoofdgebouw van de Rietveldschool wordt gerestaureerd. Daarnaast wordt een nieuw deel gebouwd. In de zomer van 2022 is dit klaar. 

Werkzaamheden parkeerterrein voor het dorpshuis

  • Het stuk gras met bomen tussen het Franse plein en het parkeerterrein halen we weg. Hier komen ook parkeerplaatsen.  Vooraf is gekeken welke bomen kunnen blijven staan. De bomen die weg moesten zijn gecontroleerd op nesten en vleermuizen. 
  • We delen de parkeervakken anders in, zodat er meer parkeerplaatsen komen
  • We passen de rijroute op het parkeerterrein aan
  •  Eind 2020 of begin 2021 zaait de aannemer het gras in en plaatst hij nieuwe bomen 

De aannemer start 25 mei met de werkzaamheden

In september 2020 is het werk klaar. De aannemer mag volgens het bouwbesluit van maandag tot en met zaterdag, van 07.00 tot 19.00 uur, werken. Heeft u buiten deze tijden overlast van de werkzaamheden dan kunt u dat melden bij Eswald Loohuizen.  Zijn contactgegevens staan onderaan deze pagina. 

Bereikbaarheid en overlast

  • Tijdens de werkzaamheden aan het parkeerterrein blijven alle gebouwen rondom het dorpshuis bereikbaar. Ook is altijd de helft van de parkeerplaatsen (ongeveer 80 plaatsen) vrij om te kunnen parkeren. 
  • Het brengparkje voor glas, papier en plastic op het parkeerterrein kunt u tijdens de werkzaamheden niet gebruiken. In deze periode kunt u in de buurt terecht bij een tijdelijk brengparkje. 

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden aan het parkeerterrein?

Neemt u dan contact op met directievoerder Eswald Loohuizen via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl o.v.v. “Parkeerterrein dorpshuis”.