.

Nieuwsoverzicht

Wethouder Mariëtte Sedee krijgt een helm overhandigd

BMX-baan Badhoevedorp nu al een succes

Hij is nog niet af, maar nu al is de BMX-baan in het centrum van Badhoevedorp een groot succes. Op zondagen zijn jongeren en andere enthousiaste vrijwilligers nog druk aan het scheppen, maar er wordt al druk op gecrost op de heuveltjes. Projectwethouder Mariëtte Sedee nam een kijkje.
16 september 2020
Dorpshuis Badhoevedorp. Aan de voorkant wordt gewerkt aan de nieuwe bestrating.

Foto's gebiedsontwikkeling zomer 2020

Afgelopen seizoen is weer hard gewerkt aan de projecten van de gebiedsontwikkeling. Fotograaf Henk Roolvink maakt hier regelmatig foto's van. Op deze pagina ziet u een paar van onze favoriete foto's.
10 september 2020
Afbeelding van de Zeemanlaan in Badhoevedorp. Aan de kant van de Rabobank staan watercipressen en aan de andere kant staan iepen.

Onderzoek naar bomen in de Zeemanlaan

Op 16 en 17 september onderzoekt een bomenspecialist de 13 watercipressen aan de Zeemanlaan. Het gaat om de bomen aan de zuidzijde van de Zeemanlaan (kant van de Rabobank). De specialist bekijkt of de bomen gezond zijn.
9 september 2020
Volwassenen en kinderen zijn aan het scheppen om heuvels te maken voor een fietscrossbaan.

Tijdelijke fietscrossbaan op oude A9

Naast het parkeerterrein van Albert Heijn komt een fietscrossbaan. Afgelopen week zijn vrijwilligers begonnen met het maken van de baan. Deze is waarschijnlijk half september echt klaar maar de eerste fietscrossers zijn er al gezien!
7 september 2020

Sloop oude bibliotheek

De bibliotheek is verhuisd naar het dorpshuis. Het oude gebouw halen we binnenkort weg. De aannemer start 14 september met de werkzaamheden  Het werk is ongeveer eind oktober klaar.
7 september 2020
Luchtfoto tijdelijke huisvesting Rietveldschool

Tijdelijk schoolgebouw Rietveldschool op oude A9

Volgend jaar (2021) start de bouw en renovatie van de Rietveldschool aan de Einsteinlaan in Badhoevedorp. Om de leerlingen van de Rietveldschool tijdens de verbouwing toch les te kunnen geven is er een tijdelijk schoolgebouw nodig.
16 juli 2020
Werkgebied bouwrijp maken deelplan B

Werkzaamheden tweede deel Quatrebras

De aannemer is begonnen met de werkzaamheden voor de volgende fase in het bouwen van de woonwijk Quatrebras. Het gaat om het 'bouwrijp maken' van deelgebied B. Dat betekent vooral grondwerkzaamheden. Na het bouwrijp maken start ontwikkelaar AM met de bouw van de woningen.
10 juli 2020
Woningen in jaren dertig stijl in Badhoevedorp.

Plannen voor centrum Oost en West

Op de oude A9 komen in het plangebied centrum Oost ongeveer 28 woningen en in centrum West ongeveer 37 woningen van ontwikkelaar AM.
1 juli 2020

Verbeeldingen nieuwe dorpsplein

Vorig jaar kon Badhoevedorp meedenken over het nieuwe dorpsplein en de stijl van de gebouwen eromheen. We hadden beloofd om begin 2020 drie schetsontwerpen van het nieuwe dorpsplein te laten zien.
24 juni 2020

Bestemmingsplan De Veldpost onherroepelijk

De Veldpost is een van de deelgebieden van de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp. Het bestemmingsplan voor De Veldpost is onherroepelijk, dat is de conclusie van de uitspraak die de Raad van State in deze zaak heeft gedaan.
20 mei 2020