.

Foto van een straat met klinkers en nieuwe huizen.

19 september gaat de nieuwe Robert Kochstraat open

Vanaf maandag rijdt het verkeer tussen de Oleanderlaan en Kamerlingh Onneslaan via deze straat. Aannemer KWS verwijdert de oude Robert Kochstraat, het laatste stuk van de Oude Amsterdamse baan en de rotonde. Op de plek van de oude Robert Kochstraat komen woningen.
16 september 2022
Sfeerbeeld centrum midden

Doe mee aan de peiling ‘Beeldkwaliteit Centrum Midden’

Hoe komen de nieuwe gebouwen in Centrum Midden eruit te zien? Het dorp wil een centrum met een dorpse uitstraling die past bij de bestaande jaren 30-bouwstijl. We horen graag wat u van het aangepaste concept beeldkwaliteitsplan vindt.
8 september 2022
Badhoevedorp centrum midden

8 september bijeenkomst over plannen Centrum Midden

Op donderdag 8 september is er een informatiebijeenkomst over de plannen voor het ‘Centrum Midden van Badhoevedorp’. En in het bijzonder willen we het met u over het aangepaste concept beeldkwaliteitsplan hebben.
25 augustus 2022

Hoe is het met de plannen voor de Schipholweg?

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseerden we een online informatiebijeenkomst over de Schipholweg bij Badhoevedorp. Tijdens deze avond kregen we verschillende vragen en goede ideeën. Met deze ideeën gingen we de afgelopen maanden aan de slag. We vertellen u graag waar we nu staan met de Schipholweg.
4 augustus 2022
Bakstenen brug met een ruimte daaronder waar water van een sloot doorstroomt.

We maken een brug aan de Kamerlingh Onneslaan

Deze brug komt op de plek van de vroegere onderdoorgang van de oude A9. Eind augustus maakt de aannemer eerst een tijdelijke weg waarover het verkeer tussen de Kamerlingh Onneslaan en de Zeemanlaan rijdt.
4 augustus 2022
Informatiemarkt Badhoevedorp

Informatiemarkt 24 september!

De komende jaren werken we flink aan Badhoevedorp. Er is plaats voor nieuwe woningen, sportvelden, parken én groen. Het Lint, de nieuwe wandel- en fietsroute, neemt de plaats in van de oude A9. We werken ook aan een nieuw centrum.
27 juli 2022

Jurgen Nobel wethouder gebiedsontwikkeling Badhoevedorp

Sinds 15 juni heeft Haarlemmermeer een nieuw college ​van burgemeester en wethouders. Jurgen Nobel is de nieuwe wethouder voor de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp. Daarover zegt hij. ‘‘Mijn uitdaging is om Badhoevedorp nog mooier en groener te maken dan het is.
29 juni 2022
Luchtfoto van groene weilanden, een atletiekbaan en een dorp.

6 juli bijeenkomst Sportpark de Veldpost

Woensdag 6 juli is er een bijeenkomst over Sportpark de Veldpost. RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp gingen verder als 1 club: SCPB '22. We kregen van de clubs de vraag het ontwerp voor Sportpark de Veldpost aan te passen omdat er nu maar 1 sportvereniging is.
27 juni 2022
De Oude Haagsebrug over de ringvaart tussen Amsterdam en Nieuwe Meer

Nieuwe brug over de Ringvaart

De Oude Haagsebrug over de Ringvaart bij Nieuwe Meer wordt vervangen. Daar zijn Vervoerregio Amsterdam, Schiphol, Provincie Noord-Holland, gemeente Haarlemmermeer en gemeente Amsterdam het over eens.
23 juni 2022
Kaart met daarop straten in Badhoevedorp

30 juni bijeenkomst Quatrebras voor omwonenden

Woont of werkt u in de Prinsenbuurt of in de Robert Kochstraat?  Dan nodigen wij u van harte uit voor een bijeenkomst over de plannen voor het derde en vierde deel van de woonwijk Quatrebras.
22 juni 2022