.

Actualisatie Verkeersstructuurplan 2020

Het college heeft 25 februari de Actualisatie 2020 Verkeersstructuurplan Badhoevedorp (VSP) vastgesteld. Het VSP wordt aangeboden aan de gemeenteraad. Wat de plannen zijn voor het verkeer staat ook op de verkeerskaart.
27 februari 2020

Geen informatiemarkt Badhoevedorp op 4 april

De maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan raken ook evenementen in Haarlemmermeer. Evenementen en bijeenkomsten zijn uitgesteld. Dit geldt ook voor de informatiemarkt Badhoevedorp van 4 april.
19 februari 2020

Uitstel besluit uitgangspunten nieuwe Sloterbrug

Het besluit over de uitgangpunten voor de nieuwe Sloterbrug tussen Badhoevedorp en Amsterdam Nieuw-West is voorlopig uitgesteld. Amsterdam wil eerst het resultaat afwachten van het Mobiliteitsplan Nieuw-West, voordat het een besluit neemt over de uitgangspunten.
18 december 2019
Badhoevedorp toekomstige verkeerssituatie - onder voorbehoud

Inloopavond verkeer

Maandagavond 25 november is in Q Beach een inloopavond over verkeer in Badhoevedorp. Sinds de omlegging van de A9 rijdt er minder doorgaand verkeer door Badhoevedorp dan verwacht. Eind oktober 2019 is een kaart van de toekomstige verkeerssituatie gemaakt. We laten deze graag aan u zien.
15 november 2019
Wethouder Marja Ruigrok krijgt een boek overhandigd door een medewerkster van de bibliotheek.

Nieuwe bieb in dorpshuis Badhoevedorp

Badhoevedorpers kunnen er al een paar weken terecht: de nieuwe bibliotheek in het dorpshuis aan de Snelliuslaan. Woensdag 13 november was de officiële opening.
14 november 2019
Ontwerp fietspad door de knoop A9 Badhoevedorp

Nieuwe fietsroute richting de golfbaan

Aan de oostzijde van Badhoevedorp komt in de lente van 2020 een fietspad vanaf de Dellaertlaan naar de Oude Haagse Weg bij de Nieuwe Meer. Hier sluit het fietspad aan op het regionale fietsnetwerk.
11 november 2019
De bar in Q Beach strandpaviljoen Badhoevedorp

Q Beach opent zijn deuren

Op zaterdag 16 november opent Q Beach zijn deuren! Arthur van Dijk (Commissaris van de Koning) en wethouder Mariette Sedee-Schuitemaker openen om 11.00 uur officieel het strandpaviljoen op de oude A9. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom aan de Sloterweg 149 in Badhoevedorp.
11 november 2019
Kaartje waarop de HOV Westtangent is aangegeven

Snellere busverbinding tussen Schiphol en Amsterdam

Haarlemmermeer werkt samen met de provincie Noord-Holland en de Vervoerregio Amsterdam aan snelle, comfortabele en betrouwbare busverbindingen: Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV).
4 november 2019
Op deze afbeelding staat een impressie van de nieuwbouw van de Rietveldschool in Badhoevedorp. Een combinatie van het bestaande geboiuw van Gerrit Rietveld en nieuwbouw met 2 lagen.

Nieuw gebouw Rietveldschool hard nodig

Voor de 475 leerlingen van de Rietveldschool is een nieuw gebouw hard nodig. Het bestaande monumentale hoofdgebouw wordt gerestaureerd. Daarnaast wordt een nieuw deel gebouwd.
22 oktober 2019