.

Like van Hulten nieuwe omgevingsmanager

Sinds 1 oktober is Like van Hulten de omgevingsmanager Gebiedsontwikkeling A9 Badhoevedorp. Zij is het aanspreekpunt voor bewoners, ondernemers, verenigingen en anderen. Like is de opvolger van Bart van Eijk. We stelden haar een paar vragen.
Werkzaamheden Schipholweg Badhoevedorp

Open dag atletiek en opening kruispunt

De werkzaamheden aan de Schipholweg zijn klaar. Er is nu een aansluiting op de Oleanderlaan en Sportpark de Veldpost. En ook een brug voor fietsers en wandelaars naar het Sportpark.
15 oktober 2021
Kaart met de ligging van de verschillende delen van het centrum waarvoor we plannen maken.

Hoe staat het met de plannen voor het centrum?

Het is al even geleden dat we u lieten weten hoe het met de plannen voor het centrum is. We hebben niet stilgezeten en achter de schermen is veel gedaan.
Impressie van het nieuwe Medisch Centrum in Badhoevedorp

Binnenkort start de verbouwing van het medisch centrum

Binnenkort start de verbouwing van het huidige Rabobank-gebouw om plaats te maken voor een splinternieuw Medisch Centrum. Over deze grote plannen vertelt André van Es van Huisartsen Badhoevedorp. Ze hopen eind volgend jaar te verhuizen naar een nieuwe plek!
8 oktober 2021
Luchtfoto van een provinciale weg, straten, woningen, bedrijfspanden en een singel.

De Oleanderlaan gaat maandag 13 september open!

De laatste maanden werkten de aannemers hard aan het tweede deel van de Oleanderlaan. En ook aan het kruispunt Oleanderlaan/Schipholweg/de Veldpost. Het weekend van 10 september sluiten we kruispunt af.
6 september 2021
Op een enorm 'tapijt' van metalen buizen staan bouwvakkers met een grote buis. Uit de buis komt beton.

Vlechtwerk en beton voor brug naar Sportpark de Veldpost

De afgelopen maand werkte het team van KWS flink door aan de kruising en brug aan de Schipholweg. Zo legden ze ‘waaierplaten’ over het water en de platen voor de 70 meter lange opstapplaats voor het openbaar vervoer. Wekenlang werkte het team aan het vlechtijzer en de bekisting.
30 juni 2021
Luchtfoto van een dorp met woningen en in het midden een brede strook gras. Hier was vroeger de snelweg A9.

Luchtfoto's Badhoevedorp juni 2021

Dinsdag 8 juni 2021 was het weer tijd voor nieuwe luchtfoto's. We hebben vanuit een vliegtuigje alle projecten van de gebiedsontwikkeling op de foto gezet. We delen de foto’s op onze Facebookpagina en Twitteraccount. Op deze pagina kunt u ook een aantal foto’s bekijken.
28 juni 2021
Zonnige foto van een wit op een woonhuis lijkend gebouw met parkeerplaatsen ervoor. op de gevel staat autobedrijf van der Post. .

Tijdelijk parkeren op de plek van Autobedrijf Van der Post

Vorig jaar april sloot Wim van der Post zijn autobedrijf al aan de Sloterweg. Na 47 jaar was het tijd voor hem om met pensioen te gaan. Lidl Nederland kocht de grond met daarop het woonhuis en bedrijfspand. En laat op deze plek 52 tijdelijke parkeerplaatsen maken.
25 juni 2021
Een grote vierkante kist met kleppen aan de zijkant. Deze kist staat in een moestuin. Er staan 2 mannen naast.

Wormenhotel voor de moestuinen op de oude A9

De moestuinen op de A9 kregen een wormenhotel. In het wormenhotel zetten wormen het groene afval van de A9 tuinen om in mest. Mensen die in de buurt wonen mogen ook hun groene keukenafval naar het hotel brengen.
25 juni 2021
Sloterbrug

Amsterdam en Haarlemmermeer gaan door met nieuwe Sloterbrug

De gemeenten Amsterdam en Haarlemmermeer pakken het plan voor een nieuwe Sloterbrug weer op. Ze gaan een besluit nemen over de uitgangspunten voor de nieuwe brug.
29 april 2021