.

Bestemmingsplan De Veldpost onherroepelijk

De Veldpost is een van de deelgebieden van de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp. Het bestemmingsplan voor De Veldpost is onherroepelijk, dat is de conclusie van de uitspraak die de Raad van State in deze zaak heeft gedaan.
20 mei 2020
Nieuwemeerdijk chicane

Verkeersbesluit Nieuwemeerdijk en Akerdijk

De gemeente Haarlemmermeer heeft een verkeersbesluit genomen over de maximumsnelheid op de Nieuwemeerdijk en de Akerdijk en de voorrang op de dijk.
4 mei 2020
Tekening van toekomstig sportpark De Veldpost

Haarlemmermeer mag gronden De Veldpost onteigenen

De gemeente mag gronden onteigenen voor het toekomstig sportpark De Veldpost in Badhoevedorp. Daarvoor is bij Koninklijk Besluit toestemming verleend. De gemeente Haarlemmermeer had bij De Kroon een verzoek tot onteigening ingediend om deze gronden in eigendom te krijgen en te kunnen ontwikkelen.
1 mei 2020
Luchtfoto Badhoevedorp

Stap voor stap een levendiger en groener hart voor Badhoevedorp

Badhoevedorp krijgt stap voor stap een nieuw aanzien. Doordat de A9 niet meer door het dorp loopt maar eromheen is er plaats voor veel nieuwe ontwikkelingen: woningen, een bedrijventerrein, sportvelden, parken én groen.
28 april 2020

Luchtfoto's Badhoevedorp maart 2020

Woensdag 25 maart was een stralende dag. Heeft u die dag een vliegtuigje rondjes boven Badhoevedorp zien vliegen? Dan was dat onze fotograaf Henk Roolvink! Hij maakte nieuwe luchtfoto's. We delen de foto’s één voor één op onze social media. Op deze pagina kunt u ook een aantal foto’s bekijken.
2 april 2020

Actualisatie Verkeersstructuurplan 2020

Het college heeft 25 februari de Actualisatie 2020 Verkeersstructuurplan Badhoevedorp (VSP) vastgesteld. Het VSP wordt aangeboden aan de gemeenteraad. Wat de plannen zijn voor het verkeer staat ook op de verkeerskaart.
27 februari 2020

Uitstel besluit uitgangspunten nieuwe Sloterbrug

Het besluit over de uitgangpunten voor de nieuwe Sloterbrug tussen Badhoevedorp en Amsterdam Nieuw-West is voorlopig uitgesteld. Amsterdam wil eerst het resultaat afwachten van het Mobiliteitsplan Nieuw-West, voordat het een besluit neemt over de uitgangspunten.
18 december 2019
Badhoevedorp toekomstige verkeerssituatie - onder voorbehoud

Inloopavond verkeer

Maandagavond 25 november is in Q Beach een inloopavond over verkeer in Badhoevedorp. Sinds de omlegging van de A9 rijdt er minder doorgaand verkeer door Badhoevedorp dan verwacht. Eind oktober 2019 is een kaart van de toekomstige verkeerssituatie gemaakt. We laten deze graag aan u zien.
15 november 2019
Ontwerp fietspad door de knoop A9 Badhoevedorp

Nieuwe fietsroute richting de golfbaan

Aan de oostzijde van Badhoevedorp komt in de lente van 2020 een fietspad vanaf de Dellaertlaan naar de Oude Haagse Weg bij de Nieuwe Meer. Hier sluit het fietspad aan op het regionale fietsnetwerk.
11 november 2019