.

Vraag het de omgevingsmanager!

Heeft u vragen over de projecten van de Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp? Dan mag u onze omgevingsmanager Like van Hulten altijd bellen of een bericht sturen. Like houdt vanaf april ook een 'spreekuur' op verschillende plekken in het dorp. Op woensdag 20 april is ze van 10:00 - 12:00 uur op de markt aan de Sloterweg. En op dinsdag 10 mei is Like van 10:00 - 12:00 uur in het dorpshuis aan de Snelliuslaan 35. Ze spreekt u daar graag!

Like van Hulten omgevingsmanager

Sinds 1 oktober 2021 is Like van Hulten de omgevingsmanager Gebiedsontwikkeling A9 Badhoevedorp. Zij is het aanspreekpunt voor bewoners, ondernemers, verenigingen en anderen. Vanaf 20 april houdt Like ook 'spreekuur' in het dorp. Een afspraak maken is niet nodig.

Datum en tijd spreekuur  Waar?
Woensdag 20 april 10:00 - 12:00 uur Op de markt aan de Sloterweg
Dinsdag 10 mei 10:00 - 12:00 uur Dorpshuis, Snelliuslaan 35
Woensdag 25 mei, 22 juni , 20 juli, 24 augustus 10:00 - 12:00 uur Op de markt aan de Sloterweg (onder voorbehoud)
Donderdag 9 juni 9:30 - 11:00 uur Dorpshuis, Snelliuslaan 35
Woensdag 6 juli 10:00 - 12:00 uur Dorpshuis, Snelliuslaan 35

Wie is Like?

"Ik ben moeder van twee prachtige tienerdochters en woon in Leusden. Daar ben ik een actieve bewoner als raadslid en bij kleine initiatieven. Ik zoek verbinding met mensen, in mijn eigen dorp en in mijn werk. Hoe is dat zo gekomen? Ik heb vroeger in het buitenland gewoond en daarna heb ik Antropologie en Chinese taal gestudeerd. Door deze ervaring heb ik ontdekt hoe waardevol het is om met iedereen te praten en om veel vragen te stellen. Zo ontdek ik de verschillende gezichtspunten over een situatie en dat gebruik ik dan weer om iets verder te brengen. Ik wandel graag om nog beter de omgeving in me op te nemen en ik kook graag wereldgerechten, zo zit het buitenland toch een beetje in mij.  Wat ik zo leuk vind in mijn werk is om tussen de mensen te staan. Of het nu inwoners, bedrijven, collega’s of jongeren zijn. Mensen verbinden, kansen zoeken en kijken of er oplossingen zijn. Dat lukt zeker niet altijd, maar mijn doel is dat iedereen begrijpt waarom welke keuzes gemaakt worden."  

Met welke vragen kunnen bewoners bij je terecht?

"Ik ben vanuit de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp het aanspreekpunt voor bewoners, ondernemers, verenigingen en anderen. Dat betekent dat bewoners met vragen over de nieuwbouwprojecten zoals Quatrebras bij mij terecht kunnen. Met vragen over de ontwikkelingen die nog gaan komen natuurlijk ook. Als iemand een initiatief heeft die tijdelijk is zoals de BMX-baan, kan diegene ook naar mij komen. Verder begeleid ik de activiteiten waar bewoners, bedrijven en organisaties bij betrokken worden."

Wat is de meest gestelde vraag? 

"Er is niet één vraag die het meest gesteld is. Vaak zijn het vragen over een situatie dicht bij woningen, zoals: “Wat gaat er gebeuren?”. Ik ga dan kijken wat de situatie is en ik bespreek deze met collega’s voordat ik antwoord geef.  Ik krijg ook veel vragen over specifieke plekken waar mensen een probleem ervaren of zorgen hebben over hoe het gaat zijn. Bijvoorbeeld: “Hoe komt de nieuwe Robert Koch straat te liggen?”. 

Hoe kunnen bewoners contact met je opnemen?  

"Ik merk dat Badhoevedorpers heel actief zijn voor hun dorp en met ideeën voor de toekomst. Kijk maar naar de mooie tijdelijke initiatieven op de oude A9. Heeft u een plek of een verhaal die u met mij wil delen? Ik hoor het graag om zo het dorp nog beter te leren kennen!  
Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft over de projecten binnen de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp. U kunt mailen (like.van.hulten@haarlemmermeer.nl), bellen (06-43286610) of we maken een afspraak in bijvoorbeeld het Dorpshuis."  

Vragen of ideeën over (het bestaande) Badhoevedorp? Stel die aan de gebiedsmanager!

"Paul Heuberger is sinds januari de gebiedsmanager voor Haarlemmermeer-Noord en dus ook voor Badhoevedorp. De gebiedsmanager brengt de juiste mensen bij elkaar om zaken aan te pakken in hun gebied. Hij is het aanspreekpunt voor alles in Badhoevedorp wat niet over de gebiedsontwikkeling gaat. Dus voor alle instanties en voor partners waarmee de gemeente samenwerkt. Zoals politie, scholen of dorps- en wijkraden. De gebiedsmanager belt u via 0900-1852 of stuur een email naar info@haarlemmermeer.nl. Op Twitter volgt u de gebiedsmanager via @GBMHlmrNoord of @GBMNieuwVennep." 

Lieke van Hulten

Gepubliceerd op: 
5 apr 2022