.

Verbeeldingen nieuwe dorpsplein

Vorig jaar kon Badhoevedorp op JouwBadhoevedorp.nl meedenken over de functies, de sfeer en het uiterlijk van het nieuwe dorpsplein en de stijl van de gebouwen eromheen. We hadden beloofd om begin 2020 drie schetsontwerpen van het nieuwe dorpsplein te laten zien.

De gemeente werkt samen met de vastgoedeigenaren aan de uitwerking van de plannen voor het centrum. Dit gaat goed, maar kost meer tijd dan verwacht. Dat komt vooral doordat er veel partijen bij betrokken zijn. Daarom zijn nu eerst als tussenstap drie ‘verbeeldingen’ gemaakt om te laten zien wat de wensen zijn voor het nieuwe dorpsplein. Benieuwd naar de verbeeldingen? Bekijk ze alle drie via JouwBadhoevedorp.nl op de pagina 'verbeeldingen'.

Drie verbeeldingen van hoe het nieuwe plein in het centrum van Badhoevedorp er uit kan komen te zien. Op de verbeelding zie je een plein met fontein, bloembakken en zitplekken.

Drie verbeeldingen voor het dorpsplein in Badhoevedorp centrum.

Later kunt u stemmen op de schetsontwerpen

Het overleg met de eigenaren van de grond gaat onder andere om de precieze vorm van het plein en de ligging van de nieuwe gebouwen eromheen. Zodra de vorm van het plein vaststaat, maken we drie schetsontwerpen voor het nieuwe dorpsplein en de openbare ruimte. Vervolgens vragen we alle Badhoevedorpers weer om daarop te stemmen. Uiteindelijk komen er op JouwBadhoevedorp.nl drie schetsontwerpen van het nieuwe dorpsplein en de openbare ruimte. Dan horen we graag wat u het mooiste ontwerp vindt!

Gepubliceerd op: 
24 jun 2020