.

Sloterbrug van slag?

Een van de radars van de verkeerslichten bij de Sloterbrug was verbogen. Daardoor ontstond er in het paasweekeinde een grote verkeerschaos bij de Sloterbrug tussen Sloten en Badhoevedorp.Via Facebook, mail en telefoon kwamen meerdere klachten binnen over het verkeerslicht bij de Sloterbrug. De gemeente had zelf ook gezien dat de verkeerslichten niet goed werkten. De monteur is direct gaan kijken. Die constateerde dat een van de radars de verkeerde kant op stond gericht. Daarmee was het hele verkeerslicht ontregeld. In combinatie met het openen van de brug voor de scheepvaart, stond het verkeer behoorlijk vast.

 

Eerste paasdag zijn de specialist verkeersregel installaties en de monteur opnieuw bij de brug aan het werk geweest, om de installatie van de verkeerlichten, die tamelijk nauw luistert, verder in te stellen. Ook maandag is de installatie weer iets bijgesteld. We houden de verkeerssituatie in de gaten en lijkt er nu op dat het verkeer weer goed doorstroomt.

 

Melding doen

Als u ziet dat een verkeerslicht niet goed is afgesteld kunt u dat melden bij de gemeente. Een melding doen kan digitaal via het meldingsformulier.
Sloterbrug Badhoevedorp. Foto Henk RoolvinkSloterbrug. Foto: Henk Roolvink

 

Gepubliceerd op: 
24 apr 2019