.

Rietveldschool opent 11 mei haar deuren

De nieuwbouw van de Rietveldschool schiet flink op. De school is super trots op het nieuwe schoolgebouw. Ze werken nu nog aan de laatste zaken zodat de school na de meivakantie open kan.

De school verhuist tijdens de meivakantie

De komende weken wordt er in en om de school nog hard gewerkt. De aannemer richt het schoolplein in. AA Verhuizers verhuist de meubels en andere zaken in de meivakantie. Dit doen ze van donderdag 28 april tot en met zaterdag 30 april 2022. Mocht AA Verhuizers het niet redden in deze periode, dan verhuizen ze de laatste zaken op maandag 2 mei 2022. Zodat de school 11 mei de deuren opent van het nieuwe schoolgebouw! Dat wordt vast wennen voor de kinderen. Maar ook voor de omwonenden. Ouders brengen en halen kinderen. Dit leidt mogelijk tot meer drukte bij de school. Daarom let de schoolleiding extra op hoe alles in de eerste dagen gaat.  

schoolplein met nestschommel en schoolgebouw

Schoolplein en de nieuwbouw van de Rietveldschool

De Snelliuslaan is klaar voordat de school open gaat   

De Snelliuslaan krijgt dezelfde kwaliteit en sfeer als de rest van de omgeving. Het werk is klaar voordat de Rietveldschool weer open is voor leerlingen.

In de Einsteinlaan is sinds het voorjaar 2021 een proefafsluiting voor auto’s

De Einsteinlaan tussen de Snelliuslaan en het Paulihof werd toen een fietspad. De gemeente kan pas na ongeveer een half jaar goed beoordelen of deze proef werkt als de Rietveldschool weer open is voor leerlingen. Bij een positief besluit richt de gemeente de Einsteinlaan definitief in als fietspad. 

Tijdelijk gebouw Rietveldschool gaat ongeveer eind mei weg 

In 2021 startte de bouw en verbouw van de Rietveldschool aan de Einsteinlaan in Badhoevedorp. De meeste leerlingen van de Rietveldschool kregen tijdens de verbouwing les in een tijdelijk gebouw. Deze tijdelijke school staat tussen de Adelaarstraat en Arendstraat.  De aannemer verwijdert het gebouw vanaf eind mei. Omwonenden krijgen hier nog een brief over.
 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jaap de Mos via 0900 1852 of via info@haarlemmermeer.nl. Zet ‘Rietveldschool’ als onderwerp in uw mail.

Gepubliceerd op: 
21 apr 2022