.

Q Beach opent zijn deuren

Op zaterdag 16 november opent Q Beach zijn deuren! Arthur van Dijk (Commissaris van de Koning) en wethouder Mariette Sedee-Schuitemaker openen om 11.00 uur officieel het strandpaviljoen op de oude A9. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom aan de Sloterweg 149 in Badhoevedorp. De hele dag is er van alles te proeven, ontdekken en doen in én rondom Q Beach.

Eigenaren

Ruben Pen is de enthousiaste eigenaar van het strandpaviljoen op de oude A9. Samen met zijn al even enthousiaste vader, horecaondernemer Hartger Pen, is hij al een aantal maanden met de voorbereidingen bezig. Het tijdelijke gebouw aan de Sloterweg is flink vertimmerd, een houten buitenkant en veel (gerecycled hout) aan de binnenkant. Boven is het verkoopkantoor van Quatrebras-ontwikkelaar AM, beneden het restaurant en terras van Q Beach. Beide hebben een heel bijzonder uitzicht! Bekijk het programma van de opening op QuatrebrasBadhoevedorp.nl

De bar in Q Beach strandpaviljoen Badhoevedorp

 

Tijdelijke projecten op de oude A9

Q Beach is één van de tijdelijke projecten die de gemeente mogelijk maakt op de oude A9. Hoe lang een tijdelijk project kan blijven is heel verschillend. Dat kan variëren van één dag, voor bijvoorbeeld een braderie, tot ongeveer 5 jaar, zoals Q Beach.

Gepubliceerd op: 
11 nov 2019