Nieuwbouw Park Quatrebras

Publicatiedatum:
woensdag 22-11-2017
De verkoop van de eerste fase van de woningen in Park Quatrebras is gestart. In totaal komen er in Quatrebras circa 550 woningen. In de eerste fase worden er circa 180 woningen gerealiseerd. De ontwikkelaars van de in totaal 550 woningen in deze nieuwe wijk zijn AM en Bohemen.

Woningen Park Quatrebras

De ontwikkelaars van de in totaal 550 woningen in deze nieuwe wijk zijn AM en Bohemen. De bouw van de woningen start in 2018 en de woonwijk is volgens de huidige planning  uiterlijk in 2024 klaar. Op de website WijBadhoevedorp.nl is meer informatie te vinden over de woningbouwprojecten in Badhoevedorp.

Bohemen

Op zaterdag 25 november 2017 heeft ontwikkelaar Bohemen een informatiemiddag voor in totaal 28 vrijstaande en half vrijstaande woningen in Park Quatrebras georganiseerd. Informatie over de woonconcepten vindt u op de website Bohemen.nl en WijBadhoevedorp.nl.

Woonconcepten Bohemen Park Quatrebras

Schets woningen Bohemen Park Quatrebras

Pre-sale AM

De verkoop van de woningen in Park Quatrebras van AM wordt in maart/april 2018 verwacht. Geïnteresseerden kunnen via de website WoneninParkQuatrebras.nl de meest actuele informatie voor wat betreft de diverse woningtypen en prijzen. Ook kan hier een voorkeur aan worden gegeven voor een of meerdere woningtypes. Informatie volgt tevens via de nieuwbrief.

Schets woningen AM Park Qautrebras Badhoevedorp

Schets woningen AM Park Quatrebras

Toewijzen koopwoningen

De gemeente ontving de vraag of inwoners van Badhoevedorp voorrang kunnen krijgen bij de koop van de nieuwbouwwoningen. Volgens de huidige regelgeving is het beginsel van vrije vestiging van toepassing bij de koop van een nieuwbouwwoning. Het is echt 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Wel zullen we als gemeente de inwoners van Badhoevedorp attenderen op de mogelijkheden die er zijn - en in de toekomst komen - om zich als geïnteresseerde in te schrijven. Dit doen we via alle kanalen die we daarvoor beschikbaar hebben: de website, social media, de digitale nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in Badhoevedorp en de informatiemarkten.