Nieuw Adres Projectteam

Publicatiedatum:
maandag 29-01-2018

Sloterweg 135

Vanaf 31 januari 2018 hebben wij op woensdagen onze werkplek aan de Sloterweg 135 in Badhoevedorp. Dit is in het centrum boven Brasserie De Waterwolf.  U bent hier van harte welkom, bij voorkeur op afspraak.

Contact met het projectteam

Voor vragen kunt u het projectteam bereiken via het algemene telefoonnummer van de Gemeente Haarlemmermeer 0900-1852.  Zij verbinden u door naar het projectteam.

Contact met de gebiedsmanager of gebiedsbeheerder

Een idee voor uw buurt? Wilt u iets bespreken met de gebiedsmanager of gebiedsbeheerder? Neem contact op via: 0900 1852.  Een afspraak kan plaatsvinden in het Dorpshuis.

Informatiemarkten op 7 april en 13 oktober 2018

Hoe staat het met de sloop van de A9? Hoe is het met de plannen voor het centrum? Wanneer is park Quatrebras klaar?
Tijdens de informatiemarkten en tijdens de braderie op 9 juni kunt u over deze onderwerpen en meer in gesprek gaan met het projectteam.

Iedere woendag inloopspreekuur

Heeft u vragen over de sloop van de A9? Begin 2018 is er iedere week is op woensdag van 09.30 tot 10.30 uur in het dorpshuis een inloopspreekuur voor bewoners die vragen of zorgen hebben. De omgevingsmanager van de Gemeente is ook bij dit spreekuur aanwezig. Zij is contactpersoon voor al uw vragen over de gebiedsontwikkeling.