.

Jurgen Nobel wethouder gebiedsontwikkeling Badhoevedorp

Haarlemmermeer heeft een nieuw college ​van burgemeester en wethouders, sinds 15 juni. En met een nieuw college komt een nieuwe wethouder voor ‘de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp’. Jurgen Nobel neemt de rol over van Mariette Sedee. Nobel is niet nieuw in Haarlemmermeer. Hij zat eerst in de gemeenteraad en is sinds 2019 wethouder.

Wethouder Jurgen Nobel. Foto van Jur Engelchor Fotografie.

Jurgen Nobel heeft nu de portefeuiilles Financiën, Woningbouw, Grondzaken, Luchthavenzaken en Ruimtelijke Ordening. We vroegen wethouder Nobel wat voor hem de uitdaging is voor Badhoevedorp:

Mijn uitdaging is om Badhoevedorp nog mooier en groener te maken dan het is. Dat de inwoners trots zijn op hun Badhoevedorp. Daar werken we elke dag aan. In nauwe samenwerking met de bewoners, ondernemers en organisaties.

29 jun 2022