.

Een volgende stap voor KVB/PUB en Kombij

In maart zijn er twee bijzondere momenten gevierd op het gebied van sport in Badhoevedorp. De verplaatsing van KombijSport en de verplaatsing van de Korfbal- en Pétanquevereniging.

 

Verplaatsing KombijSport

Op 14 maart tekenden wethouder Derk Reneman en het bestuur van KombijSport Atletiek de verplaatsingsovereenkomst van de sportvereniging. KombijSport verhuist eind 2017 naar Sportpark de Veldpost. Op de nieuwe locatie komt straks een gravel atletiekbaan. Naast een atletiekbaan komen er een sprintbaan en faciliteiten voor verspringen, kogelstoten, speerwerpen en hoogspringen. Op de nieuwe locatie wil de vereniging onder een nieuwe naam een nieuwe start maken. De jeugdtak wordt weer opgezet. Hiermee wordt een impuls gegeven aan het bevorderen van de jeugdsport.

Ondertekening verplaatsingsovereenkomst Kombijsport.Ondertekening verplaatsingsovereenkomst KombijSport. Foto: Jur Engelchor.

 

Verplaatsing Korfbal- en Pétanquevereniging

Op 23 maart ondertekenden wethouders Reneman en Elzakalai samen met de besturen van de Korfbalvereniging Badhoevedorp (KVB) en Pétanque Union Badhoevedorp (PUB) de verplaatsingsovereenkomst. De verenigingen verhuizen samen naar een nieuwe plek in park Quatrebras, met een prachtig nieuw clubgebouw. Beide verenigingen gaan fuseren om in de toekomst sterker te staan als sportvereniging. Naast dat er een formele handtekeningen werden gezet werd er in Badhoevedorp ook fanatiek gekorfbald!

Ondertekening verplaatsingsovereenkomst KVB/PUB.Ondertekening verplaatsingsovereenkomst KVB/PUB. Foto Jur Engelchor.

Potje korfbal bij ondertekening verplaatsingsovereenkomst KVB/PUB Badhoevedorp.Potje korfbal bij ondertekening verplaatsingsovereenkomst KVB/PUB Badhoevedorp. Foto Jur Engelchor.

Gepubliceerd op: 
13 apr 2017