.

Door het Lint run

Waar eerst de A9 was ren je nu door het gras! Op 16 juli kan iedereen in Badhoevedorp, van jong tot oud, meedoen aan de 'Door het Lint Crossrun 2019'. Dus haal je sportschoenen uit de kast en geef je op!Op 16 juli gaan de hekken rondom de oude A9 eindelijk weg. En dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. De sloop heeft even geduurd, maar inmiddels groeit het gras en is de overlast alweer bijna vergeten. Nu is alles klaar en is het tijd om de twee delen van Badhoevedorp weer met elkaar te verbinden.

Een kijkje in de toekomst

Straks komen hier woningen, een nieuw centrum en het Lint, een nieuwe wandel- en fietsroute met water en groen.  Via het Lint kun je vanaf de Hoofdvaart, langs de Groene Singel (bij Lijndenhof) via park Quatrebras en het centrum richting het vierbuizenmeertje en verder. Voor de delen waar de aanleg van het Lint nog even duurt is plek voor tijdelijke initiatieven voor én door initiatiefnemers uit Badhoevedorp. Zoals een pluk- en moestuin, een klimaatbos, Badhoevebeach, Badhoevedorp viert en nog veel meer!  

Door het Lint run

Wanneer:

dinsdag 16 juli 2019 van 19:00 tot 20:30 uur
Waar: Kamerlingh Onneslaan, thv Zeemanlaan 50. Tegenover Brandweer op de oude A9

Logo door het Lint run 2019

Programma:

18:45 Ontvangst van alle deelnemers en supporters

19:00 Speech wethouder Mariëtte Sedee

19:15 Start kids run tot 12 jaar (1 km)

19:30 Finish en medailles kidsrun

19:45/20:00 Start Door het Lint Crossrun (3.5 km)

20:15/20:30 Finish en medailles

Meedoen? Meld je aan!

Aan het meedoen zijn geen kosten verbonden. We willen wel graag weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Aanmelden kan via eventbrite. Op de dag zelf kun je ook komen, maar mensen met een ticket gaan voor. Kom bij voorkeur lopend of op de fiets. Parkeren kan bij het dorpshuis.

Gepubliceerd op: 
8 jul 2019