Sloop viaduct Sloterweg

Publicatiedatum: 
donderdag 05-07-2018
Het slopen van de viaducten in Badhoevedorp schiet lekker op. Woensdag 4 juli is de Pa Verkuijlaan weer opengegaan voor verkeer. Nu is het de beurt aan het Sloterweg viaduct. Maandag 9 juli start aannemer CBB daar met de voorbereidende werkzaamheden. Vervolgens staat de onderdoorgang aan de Kamerlingh Onneslaan voor 13 augustus op de planning.

Onderdoorgang Sloterweg Badhoevedorp

 
Omleiding en werkzaamheden

De onderdoorgang is afgezet voor alle verkeer. Verkeer krijgt een omleiding via de Kamerlingh Onneslaan. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de Pa Verkuijllaan en Kamerlingh Onneslaan.
 

De werkzaamheden duren vijf weken. Net als bij de sloop van de Plesmanlaan en Pa Verkuijllaan houdt de aannemer rekening met omwonenden. Zo worden trillingsmeters ingezet, zorgt een vernevelaar voor minder stof en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van een knijper in plaats van een sloophamer. U zult als omwonende hinder ondervinden.

Timelapse

Hoe de sloop van een onderdoorgang in zijn werk gaat ziet u in de timelapse van Rijkswaterstaat. 
 

Meer informatie

Als u vragen heeft kunt u op woensdagochtend langskomen op het wekelijkse spreekuur van RWS en gemeente in het Dorpshuis. Dit is van 9:30 - 10:30 uur. Ben u dan niet in de gelegenheid stuur dan even een bericht aan gerben.vanden.hurk@rws.nl  Hij bekijkt dan met u hoe u op een ander moment kunt worden bijgepraat. Ook op facebook houdt Rijkswaterstaat u op de hoogte: facebook.com/a9badhoevedorp